Vaše naročilo

LG K3

1,91€ /m

ŠE VEČ

15,00€ /m

Mesečno plačilo

16

,91€

/mesec
 • * vse cene vključujejo DDV
 • Akcija! Brez priključnine ali brez stroška menjave paketa za nakup prek spletne trgovine.

Takojšnje plačilo

1,91

 • Skupni mesečni strošek 16,91€

 • Takojšnje plačilo 1,91€

1 mesec brez naročnine ob nakupu prek spletne trgovine.

LG K3

Na obroke
45 ,84€                 
24x 1 ,91€ /mesec
96 ,00€                 
12x 8 ,00€ /mesec
109,00     

Cena brez mobilnega paketa 109,00 €

Lastnosti

Izberite pravi paket za Vas

VEČ

Od 6 ,00 € /mesec
IZBRANI PAKET IZBERITE PAKET
Prenos podatkov v Sloveniji 600 MB

SMS/MMS in SMS v EU/EEA gostovanju

Klici
Klici v mob. omrežju Telemach
Klici v druga SLO omrežja in v EU/EEA gostovanju 120 min

VKLJUČENO

ŠE VEČ

Od 15 ,00 € /mesec
IZBRANI PAKET IZBERITE PAKET
Priporočamo

do 50 € popusta na napravo

Prenos podatkov v Sloveniji 15 GB

SMS/MMS in SMS v EU/EEA gostovanju

Klici
Klici v mob. omrežju Telemach
Klici v druga SLO omrežja in v EU/EEA gostovanju
Druga kartica SIM 10 EUR

VKLJUČENO

NAJVEČ

Od 25 ,00 € /mesec
IZBRANI PAKET IZBERITE PAKET

do 200 € popusta na napravo

Prenos podatkov v Sloveniji 50 GB

SMS/MMS in SMS v EU/EEA gostovanju

Klici
Klici v mob. omrežju Telemach
Klici v druga SLO omrežja in v EU/EEA gostovanju
Klici iz SLO v EU 100 min
Prenos podatkov v ZDA 200 MB
Druga kartica SIM 10 EUR

VKLJUČENO

BREZ TELEFONA

Za pakete skupine VEČ veljajo Posebni pogoji naročniških paketov VEČ, ki vsebujejo pravila primerne uporabe in med drugim po porabi v paket vključenih količin prenosa podatkov v Sloveniji določajo znižanje hitrosti na največ 64 kbps. Vključene storitve ne obsegajo klicev na posebne in komercialne številke ali v tujino ali pošiljanja sporočil SMS/MMS v donatorske ali komercialne namene. V paketu vključene storitve, ki so na voljo za uporabo v Sloveniji, so na voljo tudi v gostovanju v drugih državah EU/EEA v skladu s Politiko poštene uporabe (PPU) storitev v gostovanju v EU družbe Telemach, pri čemer se enote za storitve izven paketa, storitve, ki se obračunavajo po porabi ali nad količinsko omejitvijo prenosa podatkov v EU/EEA, zaračunajo po Ceniku storitev v gostovanju v EU. Vključen prenos podatkov v ZDA velja v omrežju operaterja ali operaterjev, navedenih v vsakokratnem seznamu partnerskih operaterjev na www.telemach.si. UNIFI in UNIFI TRAVEL sta storitvi paketov družine VEČ, ki omogočata brezžični dostop do interneta prek brezžičnih dostopnih točk UNIFI in UNIFI TRAVEL v več kot 120 državah sveta. D3GO omogoča spremljanje izbranih televizijskih programov na ustreznih mobilnih terminalih. Mesečna naročnina za naročniške pakete skupine VEČ za naročnike Telemachovih fiksnih storitev je mesečna naročnina z upoštevanim popustom, ki od sklenitve ustreznega dogovora za popust z vezavo 24 mesecev velja za naročnike fiksnih storitev Telemacha in največ 4 naročnike paketov skupine VEČ. Cena priključnine je 12 EUR, cena spremembe naročniškega paketa je 19,90 EUR. Slike so simbolične. Navedene blagovne in storitvene znamke so registrirane znamke njihovih lastnikov. Vse cene vključujejo DDV. Pred nakupom in sklenitvijo naročniškega razmerja se o ponudbi pozanimajte na www.telemach.si, na prodajnih mestih Telemacha ali na telefonski številki 080 22 88.

S TELEFONOM

Cene telefonov veljajo ob sklenitvi naročniškega razmerja za pakete VEČ in aneksa za obročni nakup telefona z vezavo 24 mesecev. Navedene blagovne in storitvene znamke so registrirane znamke njihovih lastnikov. Naročnik je dolžan prvi obrok kupnine za telefon poravnati sočasno s sklenitvijo aneksa. Višina popusta v obliki bona je odvisna od izbranega paketa storitev. Več na www.telemach.si, v vseh poslovalnicah Telemacha in na brezplačni številki 080 22 88.

Akcijske ugodnosti za spletna naročila

Akcijske ugodnosti za naročilo ali podaljšanje naročniškega razmerja za pakete VEČ ali NET VEČ veljajo od 1. 3. 2016 za potrošnike, za vsa naročila, oddana preko spletne strani www.telemach.si, kot sledi:

Novi naročniki, ki sklenejo naročniško razmerje z vezavo 24 mesecev z aneksom za nakup opreme na obroke in/ali aneksom s popustom na naročnino paketa VEČ ali NET VEČ, vezanega na naročnika fiksnih komunikacijskih storitev Telemacha ali povezanih družb, so upravičeni do popusta v višini priključnine in popusta v višini naročnine za prvih 30 dni od aktivacije storitve. Novi naročniki, ki sklenejo naročniško razmerje brez vezave, so upravičeni do popusta v višini priključnine.

Obstoječi naročniki, ki ob spremembi paketa sklenejo aneks za nakup opreme na obroke in/ali aneks s popustom na naročnino paketa VEČ ali NET VEČ, vezanega na naročnika fiksnih komunikacijskih storitev Telemacha ali povezanih družb, so upravičeni do popusta v višini cene spremembe paketa in popusta v višini naročnine za prvih 30 dni od spremembe paketa. Obstoječi naročniki, ki spremenijo naročniški paket in se hkrati ne vežejo za določeno minimalno obdobje, so upravičeni do popusta v višini cene spremembe paketa.
Akcijske ugodnosti za spletna naročila veljajo do spremembe ali preklica.

Dodajte še več dobrih stvari

Izbirate lahko med različnimi dodatnimi paketi

 • NEOMEJENO ZDA mesečno

  Neomejena komunikacija v ZDA. Paket vključuje neomejene klice, neomejene SMS/MMS in kar 1GB prenosa podatkov do konca tekočega meseca. Veljavnost paketa se samodejno podaljšuje do izklopa paketa

  10,00 €/m
 • 1 GB mesečno

  Z zakupom si boste vsak mesec zagotovili 1 GB dodatnega prenosa podatkov v Sloveniji in 1,06 GB do količinske omejitve prenosa podatkov v EU/EEA gostovanju. Paket se samodejno obnovi vsak mesec, dokler ga ne izklopite.

  5,00 €/m
 • 3 GB mesečno

  Z zakupom si boste vsak mesec zagotovili 3 GB dodatnega prenosa podatkov v Sloveniji in 1,92 GB do količinske omejitve prenosa podatkov v EU/EEA gostovanju. Paket se samodejno obnovi vsak mesec, dokler ga ne izklopite.

  9,00 €/m
 • 500 MB mesečno

  Z zakupom si boste vsak mesec zagotovili 500 MB dodatnega prenosa podatkov v Sloveniji in 640 MB do količinske omejitve prenosa podatkov v EU/EEA gostovanju. Paket se samodejno obnovi vsak mesec, dokler ga ne izklopite.

  3,00 €/m

LG K3 4G združuje preprostost, lepoto in funkcionalnost v tankem in kompaktnem ohišju. Telefon se udobno prilega dlani in je idealen za uporabo z eno roko, ker ima zaslon z diagonalo 11,4 cm (4,5'').  S funkcijo "Gesture Shoot" in virtualno bliskavico bo fotografiranje selfijev enostavno in zabavno. Stisnite dlan v pest pred objektivom telefona in fotoaparat bo začel s 3 sekundnim odštevanjem pred fotografiranjem. Funkcija virtualne bliskavice pa bo osvetlila vaš obraz s pomočjo svetlobe zaslona in vaši selfiji bodo vedno popolni.

Enostaven telefon s povezavo 4G in Dual Sim

IZBERITE SVOJ STIL
Karkoli počnete, se lahko vedno odločite, da se boste pri tem tudi zabavali! LG K3 4G ima vse, kar potrebujete! Z vklopom telefona vklopite tudi zabavo!

KOMPAKTEN IN PRIROČEN DESIGN
LG K3 4G je izjemno praktičen telefon s tankim, ergonomski ohišjem. Idealen za uporabo z eno roko, ker ima zaslon diagonalo 4,5 palcev.

SELFI Z ENO GESTO
S telefonom LG K3 4G bodo, zahvaljujoč funkciji »Gesture Shot«, vaši selfiji vedno popolni, Dovolj je, da pred objektivom sprednjega fotoaparata stisnete dlan v pest in jo ponovno odprete, tako zaženete 3 sekundno odštevanje, preden se fotoaparat sproži.

VIRTUALNA BLISKAVICA
Noč je idealen čas, da zasijete. Posnemite selfi, tudi ko ni dovolj svetlobe, s pomočjo zaslona, ki se obarva belo in tako osvetli vaš obraz.

FOTOGRAFIRAJTE Z ENIM DOTIKOM
Ujemite najbolj zabavne trenutke z enim samim dotikom. Fotoaparat LG K3 4G je izjemno enostaven za uporabo: dovolj je dotik zaslona, da fotoaparat izostri in posname fotografijo.

Kaj se skriva pod pokrovom?

Osnovne značilnosti

Android
6.0.1
CPU Quad-Core 1.1GHz Mediatek
4
Mali-T720
Da
Nano
133.8 mm
67.7 mm
9.4 mm
129 g
Na dotik
Ni podatka

Zaslon

854 x 480 px
16 milijonov barv
217
4.5
NEG Glass

Foto in video

Da
5 Mpx
VGA
Da
Ni podatka
4x
Da
Da
1280x720
30 fps

Pomnilnik

8000 MB
1000 MB
Da
32000

Baterija

1940 mAh
240 min
100

Omrežje in povezljivost

850/900/1800/1900
850/900/2100
800/900/1800/2100/2600 Mhz
Da
Da
Da
Da
Da
Da
Da
Ni podatka
Da
802.11 a/b/g/n/ac
WLAN,USB,Bluetooth
Da
Da
Da

Ostale značilnosti

Dinamično
potisna e-pošta,e-pošta,MMS,SMS
Da
Da
Da
Senzor bližine,Giroskop
MP3/eAAC+/WMA/WAV/FLAC
MP4/DivX/XviD/WMV/H.264
Da
Da
Da
Ne
Ni podatka

Paket vključuje

Da
Da
Da
Da
Da

STOPITE V STIK Z NAMI

Stopite v stik z nami in naročite storitve, ki so vam všeč. Tu smo za vas.

KLIC

Za vas smo na voljo 24 ur na dan na brezplačni številki 080 22 88.

PRODAJNA MESTA

Obiščite nas osebno. Poiščite vam najbližje prodajno mesto.

E-POŠTA

Pošljite nam sporočilo na naslov info@telemach.si

Loading...