Vaše naročilo

Huawei Honor 8

12,91€ /m

ŠE VEČ

15,00€ /m

Mesečno plačilo

27

,91€

/mesec
 • * vse cene vključujejo DDV
 • Akcija! Brez priključnine ali brez stroška menjave paketa za nakup prek spletne trgovine.

Takojšnje plačilo

12,91

 • Skupni mesečni strošek 27,91€

 • Takojšnje plačilo 12,91€

3 mesece brez naročnine ob nakupu prek spletne trgovine.

Huawei Honor 8

Na obroke
309 ,84€                 
24x 12 ,91€ /mesec
360 ,00€                 
12x 30 ,00€ /mesec
409,00     

Cena brez mobilnega paketa 409,00 €

Lastnosti

Izberite pravi paket za Vas

VEČ

Od 6 ,00 € /mesec
IZBRANI PAKET IZBERITE PAKET
Prenos podatkov v Sloveniji 600 MB

SMS/MMS in SMS v EU/EEA gostovanju

Klici
Klici v mob. omrežju Telemach
Klici v druga SLO omrežja in v EU/EEA gostovanju 120 min

VKLJUČENO

ŠE VEČ

Od 15 ,00 € /mesec
IZBRANI PAKET IZBERITE PAKET
Priporočamo

do 50 € popusta na napravo

Prenos podatkov v Sloveniji 15 GB

SMS/MMS in SMS v EU/EEA gostovanju

Klici
Klici v mob. omrežju Telemach
Klici v druga SLO omrežja in v EU/EEA gostovanju
Druga kartica SIM 10 EUR

VKLJUČENO

NAJVEČ

Od 25 ,00 € /mesec
IZBRANI PAKET IZBERITE PAKET

do 200 € popusta na napravo

Prenos podatkov v Sloveniji 50 GB

SMS/MMS in SMS v EU/EEA gostovanju

Klici
Klici v mob. omrežju Telemach
Klici v druga SLO omrežja in v EU/EEA gostovanju
Klici iz SLO v EU 100 min
Prenos podatkov v ZDA 200 MB
Druga kartica SIM 10 EUR

VKLJUČENO

BREZ TELEFONA

Za pakete skupine VEČ veljajo Posebni pogoji naročniških paketov VEČ, ki vsebujejo pravila primerne uporabe in med drugim po porabi v paket vključenih količin prenosa podatkov v Sloveniji določajo znižanje hitrosti na največ 64 kbps. Vključene storitve ne obsegajo klicev na posebne in komercialne številke ali v tujino ali pošiljanja sporočil SMS/MMS v donatorske ali komercialne namene. V paketu vključene storitve, ki so na voljo za uporabo v Sloveniji, so na voljo tudi v gostovanju v drugih državah EU/EEA v skladu s Politiko poštene uporabe (PPU) storitev v gostovanju v EU družbe Telemach, pri čemer se enote za storitve izven paketa, storitve, ki se obračunavajo po porabi ali nad količinsko omejitvijo prenosa podatkov v EU/EEA, zaračunajo po Ceniku storitev v gostovanju v EU. Vključen prenos podatkov v ZDA velja v omrežju operaterja ali operaterjev, navedenih v vsakokratnem seznamu partnerskih operaterjev na www.telemach.si. UNIFI in UNIFI TRAVEL sta storitvi paketov družine VEČ, ki omogočata brezžični dostop do interneta prek brezžičnih dostopnih točk UNIFI in UNIFI TRAVEL v več kot 120 državah sveta. EON omogoča spremljanje izbranih televizijskih programov na ustreznih mobilnih terminalih. Mesečna naročnina za naročniške pakete skupine VEČ za naročnike Telemachovih fiksnih storitev je mesečna naročnina z upoštevanim popustom, ki od sklenitve ustreznega dogovora za popust z vezavo 24 mesecev velja za naročnike fiksnih storitev Telemacha in največ 4 naročnike paketov skupine VEČ. Cena priključnine je 12 EUR, cena spremembe naročniškega paketa je 19,90 EUR. Slike so simbolične. Navedene blagovne in storitvene znamke so registrirane znamke njihovih lastnikov. Vse cene vključujejo DDV. Pred nakupom in sklenitvijo naročniškega razmerja se o ponudbi pozanimajte na www.telemach.si, na prodajnih mestih Telemacha ali na telefonski številki 080 22 88.

S TELEFONOM

Cene telefonov veljajo ob sklenitvi naročniškega razmerja za pakete VEČ in aneksa za obročni nakup telefona z vezavo 24 mesecev. Navedene blagovne in storitvene znamke so registrirane znamke njihovih lastnikov. Naročnik je dolžan prvi obrok kupnine za telefon poravnati sočasno s sklenitvijo aneksa. Višina popusta v obliki bona je odvisna od izbranega paketa storitev. Več na www.telemach.si, v vseh poslovalnicah Telemacha in na brezplačni številki 080 22 88.

Akcijske ugodnosti za spletna naročila

Akcijske ugodnosti za naročilo ali podaljšanje naročniškega razmerja za pakete VEČ ali NET VEČ veljajo od 1. 3. 2016 za potrošnike, za vsa naročila, oddana preko spletne strani www.telemach.si, kot sledi:

Novi naročniki, ki sklenejo naročniško razmerje z vezavo 24 mesecev z aneksom za nakup opreme na obroke in/ali aneksom s popustom na naročnino paketa VEČ ali NET VEČ, vezanega na naročnika fiksnih komunikacijskih storitev Telemacha ali povezanih družb, so upravičeni do popusta v višini priključnine in popusta v višini naročnine za prvih 30 dni od aktivacije storitve. Novi naročniki, ki sklenejo naročniško razmerje brez vezave, so upravičeni do popusta v višini priključnine.

Obstoječi naročniki, ki ob spremembi paketa sklenejo aneks za nakup opreme na obroke in/ali aneks s popustom na naročnino paketa VEČ ali NET VEČ, vezanega na naročnika fiksnih komunikacijskih storitev Telemacha ali povezanih družb, so upravičeni do popusta v višini cene spremembe paketa in popusta v višini naročnine za prvih 30 dni od spremembe paketa. Obstoječi naročniki, ki spremenijo naročniški paket in se hkrati ne vežejo za določeno minimalno obdobje, so upravičeni do popusta v višini cene spremembe paketa.
Akcijske ugodnosti za spletna naročila veljajo do spremembe ali preklica.

Dodajte še več dobrih stvari

Izbirate lahko med različnimi dodatnimi paketi

 • NEOMEJENO ZDA mesečno

  Neomejena komunikacija v ZDA. Paket vključuje neomejene klice, neomejene SMS/MMS in kar 1GB prenosa podatkov do konca tekočega meseca. Veljavnost paketa se samodejno podaljšuje do izklopa paketa

  10,00 €/m
 • 1 GB mesečno

  Z zakupom si boste vsak mesec zagotovili 1 GB dodatnega prenosa podatkov v Sloveniji in 1,06 GB do količinske omejitve prenosa podatkov v EU/EEA gostovanju. Paket se samodejno obnovi vsak mesec, dokler ga ne izklopite.

  5,00 €/m
 • 3 GB mesečno

  Z zakupom si boste vsak mesec zagotovili 3 GB dodatnega prenosa podatkov v Sloveniji in 1,92 GB do količinske omejitve prenosa podatkov v EU/EEA gostovanju. Paket se samodejno obnovi vsak mesec, dokler ga ne izklopite.

  9,00 €/m
 • 500 MB mesečno

  Z zakupom si boste vsak mesec zagotovili 500 MB dodatnega prenosa podatkov v Sloveniji in 640 MB do količinske omejitve prenosa podatkov v EU/EEA gostovanju. Paket se samodejno obnovi vsak mesec, dokler ga ne izklopite.

  3,00 €/m

Vpogled na svet
HONOR 8

Imate moč potisniti kulturo naprej zato je Honor Izdelal telefon za vas – novi HONOR 8. Telefon, ki odpira nova obzorja sveta

Oblikovanje mojstrstva

Honor 8 združuje ekskluziven dizajn in vrhovno oblikovanje. Premium gladko ohišje Honor 8 je narejeno iz kompaktnega 2.5D stekla s sprednje strani, ki se združuje z obdelano aluminijasto zlitino in ultra-ozko rezanim dizajnom telesa z zadnje.


15 slojno oblikovanje s steklom visokega sjaja dvignejo Honor 8, da izstopa iz množice.


Kamera
Več svetlobe, boljše fotografije

- Inovativne, bionične dvojne leče na Honor 8, so oči v nov svet. Ena leča pridobiva bogate barve in druga, ki je črno-bela, pridobi vsako podrobnost v objektiv, nato pa tehnologija telefona združi sliki v eno, izjemo fotografijo.
- Če želite visoko kvalitetno fotografijo, kljub nizki svetlobi in zapletenim pogojem, boste le-to z lahkoto dosegali z Honor 8. Hibridni avto-fokus omogoča laserski fokus na blizu in precizen globinski fokus na daleč. Oba delata skupaj, da si pomagata in posledično ustvarita boljšo fotografijo v kompleksnih svetlobnih razmerah ponoči in podnevi.

- Vgrajen dvojni ISP izboljšuje fokus, hitrost in čas procesiranja, ko se zajema fotografija.
- Honor 8 način široke zaslonke omogoča, da zameglimo odzadje od F0.95 do F16. Fokus lahko celo redefiniramo po zajemanju fotografije.
- Uživate v polni kontroli ročnih nastavitev kamere? Preizkusite Honor 8 Profesionalni način in posnemite vsakodnevne avanture na svoj način.


- Z 8MP sprednjo kamero dosegamo superiorne selfije tudi v nizkih svetlobnih razmerah
- Vedno izgledaj najbolje kar lahko preko unikatnega perfektnega selfija z 8MP sprednjo kamero


Vsestranski senzor prstnih odtisov
V trenutku povlecite, pritisnite in varujte

- Zahvaljujoč najnovejši tehnologiji, lahko vašega Honor 8 odklenete v pičlih 0,4 sekunde. Avtomatsko učenje senzorja, pa bo izboljšalo uporabo le-tega čez čas.
- Honor 8 podpira NFC pisanje/branje, prenos P2P in na HCE temelju mobilno plačevanje.

 

CPU
Več igre, manj porabe

- Honor 8 poganja zmogljiv osem-jedrni procesor @4x2.3GHz + 4x1.8GHz Zgrajen na 16nm arhitekturi. 4GB LPDDR4 RAM-a omogoča neskončno mnogouporabo telefona in igranja iger.
- Čipovje procesorja vsebuje pametni i5 so-procesor, ki kontrolira senzorje in ostale funkcije. I5 procesor dela skupaj s Kirin 950 SoC procesorjem, da zviša procesorsko hitrost, odziven čas in baterijsko vzdržljivost.
- Honor 8 ima hiter, pameten sistem procesiranja s podatki, za prijetno in gladko uporabniško izkušnjo.


Zaslon
Svetlejše barve, pametnejša manipulacija preglednosti, več podrobnosti.

- Honor 8 5.2 inčen FHD zaslon, z visoko-barvnim razponom 96% (NTSC), barvno izboljšavo in dinamičnim nivojem pikslov, omogoča uporabniku pregleden, oster in čist pogled v svet multimedije.
- Način »Skrb Oči« bo uporabniku prikazal najbolj komforten in varen način prelgedovanja, s tehnologijo, ki filtrira del modre barve, da zniža naprezanje oči.


Baterija
Imate moč in dolgo trajajočo avtonomijo

- 9V/2A tehnologija hitrega polnjenja doseže 47% (z 0%) polne baterije že z 30 minutami polnjenja. Torej, ko boste zunaj spreminjali svet, bo Honor 8 zmogel z vami doseči do 10 ur nenehnega predvajanja video posnetkov.
- Z 10 minutnim polnjenjem vam Honor 8 pusti do 2 uri telefonskega pogovarjanja ali 6 ur ‘’offline’’ poslušanja glasbe.

**Honor 8 podpira 9V2A polnjenje le, če je polnjen s tovarniško priloženim polnilcem. Polnjenje lahko niha (odvisno od uporabljanega polnilca, nivoja baterije, ko je telefon dan na polnjenje in pogojev okolice).
** Podatki uporabljeni s strani Honor laboratorijskih časov, lahko nihajo.


Inteligentna komunikacija
Vedno povezani

- Dvojni preklop antene: Honor 8 nevidno izbere anteno z najmočnejšim signalom, da boste vedno imeli najmočnejši sprejem.
- Pametno gostovanje: Huaweijeve internacionalna nosilna baza omogoča vaši napravi registracijo na lokalno omrežje v najmanjšem možnem času.
- Pametni dvo-pasovni Wi-Fi preklop: Honor 8 podpira 2.4GHz/ 5GHz pasove in je privzeto nastavljen na hitrejši 5GHz pas, razen če je 2.4GHz pas močnejši.


Pametni mediji

GLAS +
Ne želite držati telefona in se pogovarjati? Visoko zmogljiv mikrofon, »glas +« tehnologija in funkcija ojačanja glasnosti vas bodo odrešili muk držanja telefona v rokah in imeti obojestransko prijeten telefonski pogovor.

DINAMIČNI PREKLIC HRUPA
Honor 8 ima izboljšano »brez-ročno« izkušnjo s funkcijo glas + ter avtomatsko preklicevanje hrupov odzadja, za nenehno čist pogovor.

INTERGRIRANA ENOTA ZA ZVOČNIKE
Honor 8 ima intergriran zvočnik, ki nam daje visoko kvalitetno poslušanja glasbe ter predvajanja katerekoli multimedijske predstavitve.


Eko prijazen

- Honor 8 je certificiran z UL 110 (platinast nivo) za trajnost in pozitiven vpliv na okolje. Eko embalaža in uporabniški priročnih natisnjen z sojinim črnilom.
- Embalaža je odobrena s strani Forest Stewardship Council (svet za upraviteljstvo gozdov), ki spodbuja trajnostno gospodarjenje z gozdovi.

Kaj se skriva pod pokrovom?

Osnovne značilnosti

Android
6.0 + EMUI 4.1
8-jedrni (4*Cortex A72 2.3GHz + 4*Cortex A53 1.8GHz)
8
Mali-T880 MP4
Da
Da
Dual Stand-by
Nano
145.5 mm
71 mm
7.45 mm
153 g
Na dotik
1.69 W/kg

Zaslon

1920 x 1080 px
16 milijonov barv
423
5.2
Ni podatka
Da

Foto in video

Da
2 x 12 Mpx
8 Mpx
Da
Dual LED
4x
Da
Da
1080p
60 fps
Da

Pomnilnik

32768 MB
4096 MB
Da
262144

Baterija

3000 mAh
1260 min
380

Omrežje in povezljivost

850/900/1800/1900
900/1900/2100
1 / 3 / 7 / 8 / 20
Da
Da
Da
Da
Da
Da
Da
v4.2
Da
802.11 a/b/g/n/ac
NFC,WLAN,Bluetooth
Da
Da
Da
Da

Ostale značilnosti

Dinamično
e-pošta,MMS,SMS,potisna e-pošta
Da
Da
Da
Giroskop,Touch ID fingerprint sensor,Kompas,Merilec pospeška,Senzor bližine
MP3, MIDI, AMR-NB, AAC, AAC+, eAAC+
H.265(Decoding only), H.263, H. 264, MPEG-4
Da
Da
Da
Ni podatka
Ni podatka

Paket vključuje

Da
Da
Da
Da
Da
Ni podatka
Loading...