Vaše naročilo

Huawei P9

12,91€ /m

ŠE VEČ

15,00€ /m

Mesečno plačilo

27

,91€

/mesec
 • * vse cene vključujejo DDV
 • Akcija! Brez priključnine ali brez stroška menjave paketa za nakup prek spletne trgovine.

Takojšnje plačilo

12,91

 • Skupni mesečni strošek 27,91€

 • Takojšnje plačilo 12,91€

1 mesec brez naročnine ob nakupu prek spletne trgovine.

Huawei P9

Na obroke
309 ,84€                 
24x 12 ,91€ /mesec
360 ,00€                 
12x 30 ,00€ /mesec
449,00     

Cena brez mobilnega paketa 449,00 €

Lastnosti

Izberite pravi paket za Vas

VEČ

Od 6 ,00 € /mesec
IZBRANI PAKET IZBERITE PAKET
Prenos podatkov v Sloveniji 600 MB

SMS/MMS in SMS v EU/EEA gostovanju

Klici
Klici v mob. omrežju Telemach
Klici v druga SLO omrežja in v EU/EEA gostovanju 120 min

VKLJUČENO

ŠE VEČ

Od 15 ,00 € /mesec
IZBRANI PAKET IZBERITE PAKET
Priporočamo

do 50 € popusta na napravo

Prenos podatkov v Sloveniji 15 GB

SMS/MMS in SMS v EU/EEA gostovanju

Klici
Klici v mob. omrežju Telemach
Klici v druga SLO omrežja in v EU/EEA gostovanju
Druga kartica SIM 10 EUR

VKLJUČENO

NAJVEČ

Od 25 ,00 € /mesec
IZBRANI PAKET IZBERITE PAKET

do 200 € popusta na napravo

Prenos podatkov v Sloveniji 50 GB

SMS/MMS in SMS v EU/EEA gostovanju

Klici
Klici v mob. omrežju Telemach
Klici v druga SLO omrežja in v EU/EEA gostovanju
Klici iz SLO v EU 100 min
Prenos podatkov v ZDA 200 MB
Druga kartica SIM 10 EUR

VKLJUČENO

BREZ TELEFONA

Za pakete skupine VEČ veljajo Posebni pogoji naročniških paketov VEČ, ki vsebujejo pravila primerne uporabe in med drugim po porabi v paket vključenih količin prenosa podatkov v Sloveniji določajo znižanje hitrosti na največ 64 kbps. Vključene storitve ne obsegajo klicev na posebne in komercialne številke ali v tujino ali pošiljanja sporočil SMS/MMS v donatorske ali komercialne namene. V paketu vključene storitve, ki so na voljo za uporabo v Sloveniji, so na voljo tudi v gostovanju v drugih državah EU/EEA v skladu s Politiko poštene uporabe (PPU) storitev v gostovanju v EU družbe Telemach, pri čemer se enote za storitve izven paketa, storitve, ki se obračunavajo po porabi ali nad količinsko omejitvijo prenosa podatkov v EU/EEA, zaračunajo po Ceniku storitev v gostovanju v EU. Vključen prenos podatkov v ZDA velja v omrežju operaterja ali operaterjev, navedenih v vsakokratnem seznamu partnerskih operaterjev na www.telemach.si. UNIFI in UNIFI TRAVEL sta storitvi paketov družine VEČ, ki omogočata brezžični dostop do interneta prek brezžičnih dostopnih točk UNIFI in UNIFI TRAVEL v več kot 120 državah sveta. D3GO omogoča spremljanje izbranih televizijskih programov na ustreznih mobilnih terminalih. Mesečna naročnina za naročniške pakete skupine VEČ za naročnike Telemachovih fiksnih storitev je mesečna naročnina z upoštevanim popustom, ki od sklenitve ustreznega dogovora za popust z vezavo 24 mesecev velja za naročnike fiksnih storitev Telemacha in največ 4 naročnike paketov skupine VEČ. Cena priključnine je 12 EUR, cena spremembe naročniškega paketa je 19,90 EUR. Slike so simbolične. Navedene blagovne in storitvene znamke so registrirane znamke njihovih lastnikov. Vse cene vključujejo DDV. Pred nakupom in sklenitvijo naročniškega razmerja se o ponudbi pozanimajte na www.telemach.si, na prodajnih mestih Telemacha ali na telefonski številki 080 22 88.

S TELEFONOM

Cene telefonov veljajo ob sklenitvi naročniškega razmerja za pakete VEČ in aneksa za obročni nakup telefona z vezavo 24 mesecev. Navedene blagovne in storitvene znamke so registrirane znamke njihovih lastnikov. Naročnik je dolžan prvi obrok kupnine za telefon poravnati sočasno s sklenitvijo aneksa. Višina popusta v obliki bona je odvisna od izbranega paketa storitev. Več na www.telemach.si, v vseh poslovalnicah Telemacha in na brezplačni številki 080 22 88.

Akcijske ugodnosti za spletna naročila

Akcijske ugodnosti za naročilo ali podaljšanje naročniškega razmerja za pakete VEČ ali NET VEČ veljajo od 1. 3. 2016 za potrošnike, za vsa naročila, oddana preko spletne strani www.telemach.si, kot sledi:

Novi naročniki, ki sklenejo naročniško razmerje z vezavo 24 mesecev z aneksom za nakup opreme na obroke in/ali aneksom s popustom na naročnino paketa VEČ ali NET VEČ, vezanega na naročnika fiksnih komunikacijskih storitev Telemacha ali povezanih družb, so upravičeni do popusta v višini priključnine in popusta v višini naročnine za prvih 30 dni od aktivacije storitve. Novi naročniki, ki sklenejo naročniško razmerje brez vezave, so upravičeni do popusta v višini priključnine.

Obstoječi naročniki, ki ob spremembi paketa sklenejo aneks za nakup opreme na obroke in/ali aneks s popustom na naročnino paketa VEČ ali NET VEČ, vezanega na naročnika fiksnih komunikacijskih storitev Telemacha ali povezanih družb, so upravičeni do popusta v višini cene spremembe paketa in popusta v višini naročnine za prvih 30 dni od spremembe paketa. Obstoječi naročniki, ki spremenijo naročniški paket in se hkrati ne vežejo za določeno minimalno obdobje, so upravičeni do popusta v višini cene spremembe paketa.
Akcijske ugodnosti za spletna naročila veljajo do spremembe ali preklica.

Dodajte še več dobrih stvari

Izbirate lahko med različnimi dodatnimi paketi

 • NEOMEJENO ZDA mesečno

  Neomejena komunikacija v ZDA. Paket vključuje neomejene klice, neomejene SMS/MMS in kar 1GB prenosa podatkov do konca tekočega meseca. Veljavnost paketa se samodejno podaljšuje do izklopa paketa

  10,00 €/m
 • 1 GB mesečno

  Z zakupom si boste vsak mesec zagotovili 1 GB dodatnega prenosa podatkov v Sloveniji in 1,06 GB do količinske omejitve prenosa podatkov v EU/EEA gostovanju. Paket se samodejno obnovi vsak mesec, dokler ga ne izklopite.

  5,00 €/m
 • 3 GB mesečno

  Z zakupom si boste vsak mesec zagotovili 3 GB dodatnega prenosa podatkov v Sloveniji in 1,92 GB do količinske omejitve prenosa podatkov v EU/EEA gostovanju. Paket se samodejno obnovi vsak mesec, dokler ga ne izklopite.

  9,00 €/m
 • 500 MB mesečno

  Z zakupom si boste vsak mesec zagotovili 500 MB dodatnega prenosa podatkov v Sloveniji in 640 MB do količinske omejitve prenosa podatkov v EU/EEA gostovanju. Paket se samodejno obnovi vsak mesec, dokler ga ne izklopite.

  3,00 €/m

Huawei P9
V sodelovanju z Leica

Revolucija v fotografiranju s telefonom.

Huawei P9 vam v kombinaciji s superiorno strojno in programsko opremo ter Leica kamero z dvema lečama, omogoča, da zajamete visoko kakovostne fotografije brez kompromiziranja na elegantnem in kompaktnem dizajnu ohišja.


Dvojna leča, prelomna zgodovinska združitev
Huawei in Leica sta združila moči ter kreirala osupljivo kamero z dvema lečama v pametnem telefonu. Več svetlobe in boljša jasnost za neverjetne fotografije in video posnetke. Huawei P9 leča zajema brilijantne barve, ki jih pomeša s črno-belo revolucionarno Leica lečo.
Zajemajte več svetlobe z dvema lečama; ena RGB in ena enobarvna. Rezultat je neverjeten posnetek, ki se ustvari s pomočjo Huawei P9 algoritma, ki inteligentno kombinira zajete barve RGB senzorja z dodatkom podrobnosti, ki so zajete z enobarvnim senzorjem.
Slikajte bolje v slabših svetlobnih pogojih z dvema 12MP lečama, 1.25 µm velikosti piksla. S Huawei P9 IMAGEsmart 5.0 tehnologijo, pa posnamite visoko kakovostne fotografije v vseh pogojih.
Čisti, hitri in natančni posnetki
Zajamite ostre slike z vgrajenim dvojedrnim ISP,  profesionalnim DSP in merilnikom globine ISP  za izboljšan fokus, hitrost in procesiranje.
Slikajte z neverjetno hitrostjo, globino in jasnostjo z »Hybrid Focus« tehnologijo, ki uporablja laserski fokus, merilnik globine in kontrasta.
Izkusite superiorne rezultate preko po meri ustvarjenega čipa, ki ga poganja Kirin 955 procesor. Znotraj Kirin 955 je dvojedrni ISP, ki hitro združi in optimizira barve ter upravlja z zunanjimi šumi. Za naknadno obdelavo pa poskrbi za to namenjen DSP.
Profesionalni efekt kamere
Dosežite profesionalne fotografske efekte in dostopajte do široke palete edinstvenih funkcij, kot so izbira filmskega načina, efekt široke zaslonke, črno-bel in profesionalen način. Ustvarite dih jemajoče slike skozi efekt široke zaslonke, s pomočjo filmskega načina pa reproducirajte avtentične barve. Urejajte vaše fotografije brez kompromiziranja njihove kvalitete preko profesionalnega načina z RAW izhodom. Popolni selfiji podnevi ali ponoči. Z 8MP sprednjo kamero lahko dosežete superiorne selfije tudi pri nizki svetlobi.
Premium. Eleganca. Stil.
Huawei P9 je ustvarjen s strani svetnovno najuspešnejših dizajnerskih industrij. Z zaobljenimi in lepo ukrivljenimi diamantno izrezanimi robovi dosegajo vizualno osuplijv izgled. Ohišje telefona Huawei P9 je sestavljeno iz aluminija razreda letalske industrije in superiorne stopnje 2.5D stekla.
Drzen, barvit zaslon
Raziščite bolj živ svet, ki je še bližje naravnim barvam na osupljivem 5.2 inčnem FHD zaslonu z 96% barvno zasičenostjo in visokim kontrastom.
Nikoli ne zamudite trenutka
Z novo, še močnejšo 3000mAh baterijo, Huawei P9 omogoča neprekinjeno uporabo., ter hitro polnjenje preko USB tipa C konektorja.

Trojna antena
Signal+ 2.0
Huawei P9 je pameten telefon z virtualno trojno anteno, kar pomeni, da vam ni potrebno skrbeti za pozicioniranje vaše dlani na signalno slabših točkah.
Superiorna povezljivost
Wi-Fi+ 2.0
Huawei P9 avtomatsko rangira Wi-Fi dostopne točke, daje prednost najboljši povezavi ter se na le-to samodejno poveže.
Varen. Natančen. Priročen.
Koristite okrepljeno varnost na vašem telefonu, z uporabo izboljšanega senzorja prstnih odtisov, ki pa vam omogoča lahkotnejše odklepanje.

 

NAVODILA ZA STORITEV “ZLATI VIP ČLAN”

Predstavitev storitve

 3 LETNA GARANCIJA Dodatno leto garancije proizvajalca, po že pretečenih dveh letih standardne garancije.
 3 MESEČNA GARANCIJA NA EKRAN Ena brezplačna menjava ekrana v primeru nenamerne poškodbe, v prvih treh mesecih od dneva nakupa.
 3 MESEČNA MENJAVA APARATA Ena brezplačna menjava aparata z novim v primeru strojne okvare, v prvih treh mesecih od dneva nakupa.
Postopek aktivacije
Pogoji za članstvo v Huawei Membershipu: - imeti morate ustvarjen Huawei ID - imeti morate Huawei P9 telefon in Hicare aplikacijo (verzija 2.0.3_OVE ali novejša) - aktivirati morate Huawei Membership v HiCare aplikaciji


POSTOPEK:

1. Posodobite vašo HiCare aplikacijo na zadnjo verzijo preko trgovine Google Play. Nameščena verzija mora biti 2.0.3_OVE ali novejša.
2. Odprite HiCare aplikacijo in izberite »Se strinjam«.
3. Izberite območje »Evropa« in lokacijo »Slovenia«.
4. Izberite »Jaz« in nato »Prijava in aktivacija«.
5. V kolikor že imate ustvarjen Huawei ID, potem sledite 6. točki. V kolikor ga še nimate, sledite točki 5.1.
   5.1. Izberite »Novo«, vnesite rojstni datum in nato še želeni vzdevek.
   5.2. Preberite Pravilnik o zasebnosti Huawei in Licenčno pogodbo za končnega uporabnika. Z obema se morate za nadaljevanje strinjati.
   5.3. Nato izberite državo »Slovenia +386« in vpišite svojo telefonsko številko.
   5.4. Počakajte, da prejmete SMS sporočilo s potrditveno kodo, katero nato vnesite v okno. V kolikor kode ne prejmete v 60 sekundah,    lahko pošljete še en zahtevek z dotikom na »Pridobi kodo«.
   5.5. Nastavite si želeno geslo, le to mora biti dolgo med 8 in 32 znakov, sestavljeno pa mora biti iz malih in velikih začetnic, ter številk.
   5.6. Huawei ID je ustvarjen.
6. Prijavite se z vašim Huawei ID.
7. Dovolite HiCare aplikaciji dostop do podatkov vašega Huawei ID.
8. S strinjanem Huawei Membership pogoji aktivirajte članstvo »Zlati VIP član«.
9. Potrebno je samo še potrditi aktivacijo in postopek je zaključen.
10. Čestitamo sedaj ste Zlati VIP član. 


Kaj se skriva pod pokrovom?

Osnovne značilnosti

Android
6.0 + EMUI 4.1
8-jedrni 2.5 GHz
8
Mali-T880
Da
Ni podatka
Ni podatka
Nano
145 mm
70.9 mm
6.95 mm
144 g
Na dotik
0.55 W/kg

Zaslon

1920 x 1280 px
16 milijonov barv
423
5.2
Corning Gorilla Glass 4
Da

Foto in video

Da
12 Mpx
8 Mpx
Da
Dual LED
Da
Da
Da
Da
1080p
60 fps
Da

Pomnilnik

32768 MB
3072 MB
Da
131072

Baterija

3000 mAh
1980 min
566

Omrežje in povezljivost

850/900/1800/1900
850/900/1700/1900/2100
700/800/850/900/1700/1800/1900/2100/2300/2600
Da
Da
Da
Da
Da
Da
Da
v4.2
Da
802.11 a/b/g/n/ac
USB,Bluetooth,WLAN,NFC
Da
Da
Da
Da

Ostale značilnosti

Dinamično
potisna e-pošta,e-pošta,MMS,SMS
Da
Da
Da
Da
Da
Giroskop,Sezor ambientalne svetlobe, Čitalec prstnih odtisov,Kompas,Merilec pospeška,Senzor bližine
MP3,MIDI,AMR-NB,AAC,AAC+,eAAC+,AMR-WB,WMA2-9,RA,PCM,OGG,FLAC
4Kvideo,H.265,H.264,H.263,MPEG-4,MPEG-2,RV7-10,Xvid,VP8,WMV9
Da
Da
Da
Ni podatka
Ni podatka

Paket vključuje

Da
Da
Da
Da
Da
Da
Ni podatka

STOPITE V STIK Z NAMI

Stopite v stik z nami in naročite storitve, ki so vam všeč. Tu smo za vas.

KLIC

Za vas smo na voljo 24 ur na dan na brezplačni številki 080 22 88.

PRODAJNA MESTA

Obiščite nas osebno. Poiščite vam najbližje prodajno mesto.

E-POŠTA

Pošljite nam sporočilo na naslov info@telemach.si

Loading...