Novo

DJI dron Mavic Mini Fly More Combo

Barva
  • White

Na zalogi

Ne spreglejte:

3 mesece brez naročnine ob sklenitvi novega naročniškega razmerja na paketih ŠE VEČ in NAJVEČ prek spleta 3 mesece brez naročnine ob sklenitvi novega naročniškega razmerja na paketih ŠE VEČ in NAJVEČ prek spleta

Brez priključnine ali stroška menjave paketa Brez priključnine ali stroška menjave paketa

Brezplačna dostava Brezplačna dostava

 

Imam Telemachove fiksne storitve

Mesečna naročnina izbranega paketa:

0 ,00€
/mesec
Na 24 obrokov

Cena naprave

18 ,91€
/mesec
Cena brez vezave 499,00 €

Kaj se skriva pod pokrovom?

Mavic Mini: Fly More Combo

Odprite svoje nebo

Kompakten, a močan Mavic Mini je popoln ustvarjalni spremljevalec, ki vaše trenutke ujame na način, ki brez napora presega običajno. Skupaj z enostavno aplikacijo DJI Fly boste uživali v poenostavljeni izkušnji letenja in perspektivi, drugačni od vseh drugih.

Glavne lastnosti:

• 249 g ultralahko brezpilotno letalo
• 30 minut letenja
• 4 km razdalje HD video prenosa
• Zaznavni senzor + GPS s funkcijo ohranjanja natančne lokacije lebdenja
• 3-osna 2.7K Gimbal kamera
• Enostavno snemanje in urejanje posnetkov

Kaj je v paketu:

Dron, daljinski upravljalnik, 3x baterija, 3x par propelerjev, 1x zaščita propelerjev, 1x polnilna postaja, 1x polnilec, 1x torba

Kompakten in prenosljiv: Skoraj tako lahek kot pametni telefon

S težo, manjšo od 250g je Mavic Mini skoraj tako lahek kot povprečen pametni telefon. Zaradi tega je izjemno lahko prenosen in hkrati uvrščen v najnižji in najvarnejši težnostni razred brezpilotnih letal, kar ga lahko v mnogih državah izvzame iz nekaterih predpisov.

Enostaven za uporabo: postanite odličen letalec, in to hitro

Nova aplikacija DJI Fly ponuja preprosto in intuitivno uporabniško izkušnjo, ki vam omogoča ustvarjanje neverjetno dovršenih posnetkov s samo nekaj dotiki. Ima celo Flight Tutorial, funkcijo, s pomočjo katere boste lahko hitro in varno začeli uporabljati Mavic Mini.

Varno letenje: manj skrbi, več letenja

Mavic Mini je opremljen s 360° zaščito za propeler, ki v celoti ščiti propeler in izboljšuje varnost letenja. Zahvaljujoč naprednim senzorjem, ki zaznavajo oddaljenost od tal, lahko Mavic Mini lebdi na točno določenem mestu tako znotraj kot zunaj.

Predloge, preproste za uporabo: naj aplikacija dela namesto vas

Aplikacija DJI Fly ponuja različne predloge za ustvarjalce, ki želijo z zgolj nekaj dotiki ustvariti dih jemajoče posnetke. Tudi začetniki, ki nimajo izkušenj z urejanjem videoposnetkov, se lahko vsak trenutek spremenijo v zvezde družbenih medijev.

Stabilizirana Gimbal kamera: vsak trenutek se lahko spremeni v umetniško delo

Mavic Mini podpira 12MP fotografije iz zraka in 2.7K Quad HD videoposnetke. 3-osni motorizirani gimbal sistem zagotavlja vrhunsko stabilnost fotoaparata in zagotavlja jasne in zelo gladke posnetke.

Daljinski upravljalnik: oglejte si, kaj vidi vaš Mavic Mini

Namenski daljinski upravljalnik omogoča prenos HD video zapisa na razdalji do 4 km. Snemljive krmilne palice lahko enostavno shranite v daljinski upravljalnik in si tako zagotovite še dodatno mobilnost.

Podaljšani čas letenja: manj polnjenja, več letenja

Mavic Mini lahko zaradi svoje nizke teže ostane v zraku dlje kot podobni sistemi snemalnih brezpilotnih naprav, ki so na voljo na trgu. Popolnoma napolnjena baterija vam omogoča do 30 minut leta.

QuickShots: Preprosta izvedba neverjetnih posnetkov

Posnetki, ki so videti kot iz hollywoodskega filmskega studia, so vam na voljo v načinu QuickShots Mavic Mini, in vključujejo »Dronie«, »Circle«, »Helix« in »Rocket«. Samo izberite svoj QuickShot in Mavic Mini bo med snemanjem izvedel natančno prednastavljeno gibanje. Za tem lahko samodejno ustvarjen kratek video takoj delite s prijatelji na družabnih medijih.

Način CineSmooth: gladko gibanje za filmske posnetke

Za dodatno natančnost in stabilnost upočasnite hitrost in premike leta brezpilotnega letala Mavic Mini. Ta način je še posebej uporaben pri letenju v ozkih ali kompleksno zgrajenih prostorih.

Odkrijte priljubljena mesta: poiščite idilične lokacije za fotografiranje in snemanje v vaši bližini

Aplikacija DJI Fly uporabnikom omogoča integriran dostop do SkyPixel, platforme za socialne medije, preko katere lahko uporabniki delijo svoje fotografije in video posnetke iz zraka. Brskajte po delih drugih, delite svoje delo z drugimi in odkrijte nove priljubljene točke za fotografiranje z zraka v vaši bližini.

Specifikacije si oglejte tukaj.

Video predstavitev si oglejte na YouTubu.

Loading...