Vaše naročilo

ASUS ZENFONE GO ZB552KL + ASUS X SERIES X540SA

14,75€ /m

ŠE VEČ

15,00€ /m

Mesečno plačilo

29

,75€

/mesec
 • * vse cene vključujejo DDV
 • Akcija! Brez priključnine ali brez stroška menjave paketa za nakup prek spletne trgovine.

Takojšnje plačilo

14,75

 • Skupni mesečni strošek 29,75€

 • Takojšnje plačilo 14,75€

1 mesec brez naročnine ob nakupu prek spletne trgovine.

ASUS ZENFONE GO ZB552KL + ASUS X SERIES X540SA

Na obroke
354 ,00€                 
24x 14 ,75€ /mesec
504 ,00€                 
12x 42 ,00€ /mesec
579,00     

Cena brez mobilnega paketa 579,00 €

Lastnosti

Izberite pravi paket za Vas

VEČ

Od 6 ,00 € /mesec
IZBRANI PAKET IZBERITE PAKET
Prenos podatkov v Sloveniji 600 MB

SMS/MMS in SMS v EU/EEA gostovanju

Klici
Klici v mob. omrežju Telemach
Klici v druga SLO omrežja in v EU/EEA gostovanju 120 min

VKLJUČENO

ŠE VEČ

Od 15 ,00 € /mesec
IZBRANI PAKET IZBERITE PAKET
Priporočamo

do 50 € popusta na napravo

Prenos podatkov v Sloveniji 15 GB

SMS/MMS in SMS v EU/EEA gostovanju

Klici
Klici v mob. omrežju Telemach
Klici v druga SLO omrežja in v EU/EEA gostovanju
Druga kartica SIM 10 EUR

VKLJUČENO

NAJVEČ

Od 25 ,00 € /mesec
IZBRANI PAKET IZBERITE PAKET

do 200 € popusta na napravo

Prenos podatkov v Sloveniji 50 GB

SMS/MMS in SMS v EU/EEA gostovanju

Klici
Klici v mob. omrežju Telemach
Klici v druga SLO omrežja in v EU/EEA gostovanju
Klici iz SLO v EU 100 min
Prenos podatkov v ZDA 200 MB
Druga kartica SIM 10 EUR

VKLJUČENO

BREZ TELEFONA

Za pakete skupine VEČ veljajo Posebni pogoji naročniških paketov VEČ, ki vsebujejo pravila primerne uporabe in med drugim po porabi v paket vključenih količin prenosa podatkov v Sloveniji določajo znižanje hitrosti na največ 64 kbps. Vključene storitve ne obsegajo klicev na posebne in komercialne številke ali v tujino ali pošiljanja sporočil SMS/MMS v donatorske ali komercialne namene. V paketu vključene storitve, ki so na voljo za uporabo v Sloveniji, so na voljo tudi v gostovanju v drugih državah EU/EEA v skladu s Politiko poštene uporabe (PPU) storitev v gostovanju v EU družbe Telemach, pri čemer se enote za storitve izven paketa, storitve, ki se obračunavajo po porabi ali nad količinsko omejitvijo prenosa podatkov v EU/EEA, zaračunajo po Ceniku storitev v gostovanju v EU. Vključen prenos podatkov v ZDA velja v omrežju operaterja ali operaterjev, navedenih v vsakokratnem seznamu partnerskih operaterjev na www.telemach.si. UNIFI in UNIFI TRAVEL sta storitvi paketov družine VEČ, ki omogočata brezžični dostop do interneta prek brezžičnih dostopnih točk UNIFI in UNIFI TRAVEL v več kot 120 državah sveta. D3GO omogoča spremljanje izbranih televizijskih programov na ustreznih mobilnih terminalih. Mesečna naročnina za naročniške pakete skupine VEČ za naročnike Telemachovih fiksnih storitev je mesečna naročnina z upoštevanim popustom, ki od sklenitve ustreznega dogovora za popust z vezavo 24 mesecev velja za naročnike fiksnih storitev Telemacha in največ 4 naročnike paketov skupine VEČ. Cena priključnine je 12 EUR, cena spremembe naročniškega paketa je 19,90 EUR. Slike so simbolične. Navedene blagovne in storitvene znamke so registrirane znamke njihovih lastnikov. Vse cene vključujejo DDV. Pred nakupom in sklenitvijo naročniškega razmerja se o ponudbi pozanimajte na www.telemach.si, na prodajnih mestih Telemacha ali na telefonski številki 080 22 88.

S TELEFONOM

Cene telefonov veljajo ob sklenitvi naročniškega razmerja za pakete VEČ in aneksa za obročni nakup telefona z vezavo 24 mesecev. Navedene blagovne in storitvene znamke so registrirane znamke njihovih lastnikov. Naročnik je dolžan prvi obrok kupnine za telefon poravnati sočasno s sklenitvijo aneksa. Višina popusta v obliki bona je odvisna od izbranega paketa storitev. Več na www.telemach.si, v vseh poslovalnicah Telemacha in na brezplačni številki 080 22 88.

Akcijske ugodnosti za spletna naročila

Akcijske ugodnosti za naročilo ali podaljšanje naročniškega razmerja za pakete VEČ ali NET VEČ veljajo od 1. 3. 2016 za potrošnike, za vsa naročila, oddana preko spletne strani www.telemach.si, kot sledi:

Novi naročniki, ki sklenejo naročniško razmerje z vezavo 24 mesecev z aneksom za nakup opreme na obroke in/ali aneksom s popustom na naročnino paketa VEČ ali NET VEČ, vezanega na naročnika fiksnih komunikacijskih storitev Telemacha ali povezanih družb, so upravičeni do popusta v višini priključnine in popusta v višini naročnine za prvih 30 dni od aktivacije storitve. Novi naročniki, ki sklenejo naročniško razmerje brez vezave, so upravičeni do popusta v višini priključnine.

Obstoječi naročniki, ki ob spremembi paketa sklenejo aneks za nakup opreme na obroke in/ali aneks s popustom na naročnino paketa VEČ ali NET VEČ, vezanega na naročnika fiksnih komunikacijskih storitev Telemacha ali povezanih družb, so upravičeni do popusta v višini cene spremembe paketa in popusta v višini naročnine za prvih 30 dni od spremembe paketa. Obstoječi naročniki, ki spremenijo naročniški paket in se hkrati ne vežejo za določeno minimalno obdobje, so upravičeni do popusta v višini cene spremembe paketa.
Akcijske ugodnosti za spletna naročila veljajo do spremembe ali preklica.

Dodajte še več dobrih stvari

Izbirate lahko med različnimi dodatnimi paketi

 • NEOMEJENO ZDA mesečno

  Neomejena komunikacija v ZDA. Paket vključuje neomejene klice, neomejene SMS/MMS in kar 1GB prenosa podatkov do konca tekočega meseca. Veljavnost paketa se samodejno podaljšuje do izklopa paketa

  10,00 €/m
 • 1 GB mesečno

  Z zakupom si boste vsak mesec zagotovili 1 GB dodatnega prenosa podatkov v Sloveniji in 1,06 GB do količinske omejitve prenosa podatkov v EU/EEA gostovanju. Paket se samodejno obnovi vsak mesec, dokler ga ne izklopite.

  5,00 €/m
 • 3 GB mesečno

  Z zakupom si boste vsak mesec zagotovili 3 GB dodatnega prenosa podatkov v Sloveniji in 1,92 GB do količinske omejitve prenosa podatkov v EU/EEA gostovanju. Paket se samodejno obnovi vsak mesec, dokler ga ne izklopite.

  9,00 €/m
 • 500 MB mesečno

  Z zakupom si boste vsak mesec zagotovili 500 MB dodatnega prenosa podatkov v Sloveniji in 640 MB do količinske omejitve prenosa podatkov v EU/EEA gostovanju. Paket se samodejno obnovi vsak mesec, dokler ga ne izklopite.

  3,00 €/m

LASTNOSTI PRENOSNEGA RAČUNALNIKA
TOP 5 lastnosti prenosnika:
• Elegantno tanko ohišje in samo 1,9Kg teže
• Operacijski sistem Windows 10 Home v slovenskem jeziku
• 128GB SSD disk za bliskovito odzivnost
• USB 3.1 (Type C) vhod za povezljivost z najnovejšimi napravami
• SonicMaster za izjemno zvočno izkušnjo

Prenosnik serije X540SA je dizajniran za produktivnost in zabavo. Poganja ga dvojedrni Intel Celeron procesor, ki omogoča gladko in nemoteno delovanje. Ob uporabi operacijskega sistema Windows 10, je X540 prenosnik idealna izbira za vsakdanje računalniško delo. Uporaba SSD diska v tem računalniku je velik korak naprej pri ohranjevanju podatkov, saj omogoča veliko večje hitrosti branja in pisanja kot klasični trdi diski. Odlikuje ga elegantno brušeno ohišje in izredna lahkota, saj tehta smo 1,9kg. Priključek USB tipa C bo s hitrostjo prenosa podatkov 5Gbit/sek prenesel video vsebino 2GB na USB pogon v manj kot 2 sekundah. X540SA prenosnik ima še vedno na voljo tudi klasičen priključek USB3.0 in USB2.0 kakor tudi izhode HDMI ter VGA ter čitalec kartic SD/SDHC/SDHC. Vgrajena IceCool tehnologija zagotavlja da bo prostor pod vašimi dlanmi ostal hladen kljub daljšemu delu medtem, ko s pomočjo ASUS Splendid tehnologije vaše oči ne bodo trpele. Nenazadnje se lahko prenosnik X540SA pohvali z SonicMaster tehnologijo, ki s pomočjo strojne opreme in inteligentno zasnovane programske opreme daje prenosniku najboljšo zvočno izkušnjo.
Točne specifikacije prenosnika si lahko ogledate TUKAJ


OPIS TELEFONA ASUS ZENFONE GO
ZenFone GO je telefon, ki resnično ponuja veliko. S štirijedrnim procesorjem in izjemno svetlim, kar 5,5-palčnim zaslonom IPS HD, je pripravljen, da vam olajša vsakdan. Je odziven, prijeten za upravljanje, slike, posnete z njegovo kamero z ločljivostjo 13 MP, pa so ostre kot britev in živih barv. Vanj lahko vstavite 2 kartici SIM, zasebno in službeno hkrati, dosegljivi pa boste na obeh. Vgrajeni pomnilnik velikosti 16 GB zlahka nadgradite z do 128 GB veliko kartico microSD.
Vgrajena baterija s kapaciteto 2600 mAh bo poskrbela, da vam energije zlepa ne bo zmanjkalo, za popolno uporabniško izkušnjo pa bo poskrbel uporabniški vmesnik ASUS ZenUI zadnje generacije.
Sedaj vam je verjetno že jasno, da gre za resnično privlačen paket.

Kaj se skriva pod pokrovom?

Osnovne značilnosti

Android
6.0
Qualcomm® Snapdragon™ 410, 1.0GHz
4
Adreno 306
Da
Da
Dual Stand-by
Mikro
153 mm
76 mm
10 mm
168 g
Na dotik

Zaslon

720 x 1280 px
16 milijonov barv
267
5.5
Da

Foto in video

Da
13 Mpx
5 Mpx
Da
LED
Da
Da
Da
1080p
30 fps

Pomnilnik

16000 MB
2000 MB
Da
128000

Baterija

3000 mAh
384 min
480

Omrežje in povezljivost

850/900/1800/1900
850/900/1900/2100
2100/1900/1800/850/2600/900/800
Da
Da
Da
Da
Da
Da
Da
v4.0
Da
802.11 b/g/n
USB,Bluetooth,WLAN
Da
Da

Ostale značilnosti

1000
MMS,SMS,e-pošta
Da
Da
Da
Pospešek,Bližina,Senzor svetlobe,E-kompas
MP3/WAV/eAAC
MP4/H.264
Da
Da

Paket vključuje

Da
Da
Da
Da
Da

STOPITE V STIK Z NAMI

Stopite v stik z nami in naročite storitve, ki so vam všeč. Tu smo za vas.

KLIC

Za vas smo na voljo 24 ur na dan na brezplačni številki 080 22 88.

PRODAJNA MESTA

Obiščite nas osebno. Poiščite vam najbližje prodajno mesto.

E-POŠTA

Pošljite nam sporočilo na naslov info@telemach.si

Loading...