Vaše naročilo

Huawei P10

14,66€ /m

NAJVEČ

25,00€ /m

Mesečno plačilo

39

,66€

/mesec
 • * vse cene vključujejo DDV
 • Akcija! Brez priključnine ali brez stroška menjave paketa za nakup prek spletne trgovine.

Takojšnje plačilo

14,66

 • Skupni mesečni strošek 39,66€

 • Takojšnje plačilo 14,66€

3 mesece brez naročnine ob nakupu prek spletne trgovine.

Huawei P10

Na obroke
351 ,84€                 
24x 14 ,66€ /mesec
552 ,00€                 
12x 46 ,00€ /mesec
629,00     

Cena brez mobilnega paketa 629,00 €

Lastnosti

Izberite pravi paket za Vas

VEČ

Od 6 ,00 € /mesec
IZBRANI PAKET IZBERITE PAKET
Prenos podatkov v Sloveniji 600 MB

SMS/MMS in SMS v EU/EEA gostovanju

Klici
Klici v mob. omrežju Telemach
Klici v druga SLO omrežja in v EU/EEA gostovanju 120 min

VKLJUČENO

ŠE VEČ

Od 15 ,00 € /mesec
IZBRANI PAKET IZBERITE PAKET
Priporočamo

do 50 € popusta na napravo

Prenos podatkov v Sloveniji 15 GB

SMS/MMS in SMS v EU/EEA gostovanju

Klici
Klici v mob. omrežju Telemach
Klici v druga SLO omrežja in v EU/EEA gostovanju
Druga kartica SIM 10 EUR

VKLJUČENO

NAJVEČ

Od 25 ,00 € /mesec
IZBRANI PAKET IZBERITE PAKET

do 200 € popusta na napravo

Prenos podatkov v Sloveniji 50 GB

SMS/MMS in SMS v EU/EEA gostovanju

Klici
Klici v mob. omrežju Telemach
Klici v druga SLO omrežja in v EU/EEA gostovanju
Klici iz SLO v EU 100 min
Prenos podatkov v ZDA 200 MB
Druga kartica SIM 10 EUR

VKLJUČENO

BREZ TELEFONA

Za pakete skupine VEČ veljajo Posebni pogoji naročniških paketov VEČ, ki vsebujejo pravila primerne uporabe in med drugim po porabi v paket vključenih količin prenosa podatkov v Sloveniji določajo znižanje hitrosti na največ 64 kbps. Vključene storitve ne obsegajo klicev na posebne in komercialne številke ali v tujino ali pošiljanja sporočil SMS/MMS v donatorske ali komercialne namene. V paketu vključene storitve, ki so na voljo za uporabo v Sloveniji, so na voljo tudi v gostovanju v drugih državah EU/EEA v skladu s Politiko poštene uporabe (PPU) storitev v gostovanju v EU družbe Telemach, pri čemer se enote za storitve izven paketa, storitve, ki se obračunavajo po porabi ali nad količinsko omejitvijo prenosa podatkov v EU/EEA, zaračunajo po Ceniku storitev v gostovanju v EU. Vključen prenos podatkov v ZDA velja v omrežju operaterja ali operaterjev, navedenih v vsakokratnem seznamu partnerskih operaterjev na www.telemach.si. UNIFI in UNIFI TRAVEL sta storitvi paketov družine VEČ, ki omogočata brezžični dostop do interneta prek brezžičnih dostopnih točk UNIFI in UNIFI TRAVEL v več kot 120 državah sveta. EON omogoča spremljanje izbranih televizijskih programov na ustreznih mobilnih terminalih. Mesečna naročnina za naročniške pakete skupine VEČ za naročnike Telemachovih fiksnih storitev je mesečna naročnina z upoštevanim popustom, ki od sklenitve ustreznega dogovora za popust z vezavo 24 mesecev velja za naročnike fiksnih storitev Telemacha in največ 4 naročnike paketov skupine VEČ. Cena priključnine je 12 EUR, cena spremembe naročniškega paketa je 19,90 EUR. Slike so simbolične. Navedene blagovne in storitvene znamke so registrirane znamke njihovih lastnikov. Vse cene vključujejo DDV. Pred nakupom in sklenitvijo naročniškega razmerja se o ponudbi pozanimajte na www.telemach.si, na prodajnih mestih Telemacha ali na telefonski številki 080 22 88.

S TELEFONOM

Cene telefonov veljajo ob sklenitvi naročniškega razmerja za pakete VEČ in aneksa za obročni nakup telefona z vezavo 24 mesecev. Navedene blagovne in storitvene znamke so registrirane znamke njihovih lastnikov. Naročnik je dolžan prvi obrok kupnine za telefon poravnati sočasno s sklenitvijo aneksa. Višina popusta v obliki bona je odvisna od izbranega paketa storitev. Več na www.telemach.si, v vseh poslovalnicah Telemacha in na brezplačni številki 080 22 88.

Akcijske ugodnosti za spletna naročila

Akcijske ugodnosti za naročilo ali podaljšanje naročniškega razmerja za pakete VEČ ali NET VEČ veljajo od 1. 3. 2016 za potrošnike, za vsa naročila, oddana preko spletne strani www.telemach.si, kot sledi:

Novi naročniki, ki sklenejo naročniško razmerje z vezavo 24 mesecev z aneksom za nakup opreme na obroke in/ali aneksom s popustom na naročnino paketa VEČ ali NET VEČ, vezanega na naročnika fiksnih komunikacijskih storitev Telemacha ali povezanih družb, so upravičeni do popusta v višini priključnine in popusta v višini naročnine za prvih 30 dni od aktivacije storitve. Novi naročniki, ki sklenejo naročniško razmerje brez vezave, so upravičeni do popusta v višini priključnine.

Obstoječi naročniki, ki ob spremembi paketa sklenejo aneks za nakup opreme na obroke in/ali aneks s popustom na naročnino paketa VEČ ali NET VEČ, vezanega na naročnika fiksnih komunikacijskih storitev Telemacha ali povezanih družb, so upravičeni do popusta v višini cene spremembe paketa in popusta v višini naročnine za prvih 30 dni od spremembe paketa. Obstoječi naročniki, ki spremenijo naročniški paket in se hkrati ne vežejo za določeno minimalno obdobje, so upravičeni do popusta v višini cene spremembe paketa.
Akcijske ugodnosti za spletna naročila veljajo do spremembe ali preklica.

Dodajte še več dobrih stvari

Izbirate lahko med različnimi dodatnimi paketi

 • 1 GB mesečno

  Z zakupom si boste vsak mesec zagotovili 1 GB dodatnega prenosa podatkov v Sloveniji in 1,06 GB do količinske omejitve prenosa podatkov v EU/EEA gostovanju. Paket se samodejno obnovi vsak mesec, dokler ga ne izklopite.

  5,00 €/m
 • 3 GB mesečno

  Z zakupom si boste vsak mesec zagotovili 3 GB dodatnega prenosa podatkov v Sloveniji in 1,92 GB do količinske omejitve prenosa podatkov v EU/EEA gostovanju. Paket se samodejno obnovi vsak mesec, dokler ga ne izklopite.

  9,00 €/m
 • 500 MB mesečno

  Z zakupom si boste vsak mesec zagotovili 500 MB dodatnega prenosa podatkov v Sloveniji in 640 MB do količinske omejitve prenosa podatkov v EU/EEA gostovanju. Paket se samodejno obnovi vsak mesec, dokler ga ne izklopite.

  3,00 €/m
 • NEOMEJENO ZDA mesečno

  Neomejena komunikacija v ZDA. Paket vključuje neomejene klice, neomejene SMS/MMS in kar 1GB prenosa podatkov do konca tekočega meseca. Veljavnost paketa se samodejno podaljšuje do izklopa paketa

  10,00 €/m

HUAWEI P10 je na področju sloga in izdelave postavil novo industrijsko merilo, s prvim hiper diamantnim rezom na robovih pametnega telefona, ki dodajo moč in barvo. Robovi pa so na voljo v barvi visokega sijaja in peskanega izgleda.
V svetu trende za barve postavlja PANTONE Colour Institute, med pametnimi telefoni pa ima sedaj to vlogo HUAWEI P10. Sodelovanje med PANTONE + HUAWEI sedaj omogoča, da obarvate svoje življenje.
Do milimetra natančni robovi HUAWEI P10 obogatijo svetlobo in omogočijo, da je držanje telefona pravi užitek vsakič ko ga potrebujemo. Zunanji konci prav tako zajemajo visok sijaj ali peskan izgled.
HUAWEI P10 ponuja izjemno čist dizajn, ki je zgrajen okoli ultra-tankega 7mm lahkega okvirja, dvojne kamere in okrepljen z gladkimi zaobljenimi robovi.
Senzor za prstne odtise je sedaj skrit pod sprednjim steklom ekrana, kar omogoča lažjo uporabo telefona, večjo površino ekrana in pospeši delovanja senzorja ob dotiku.

HUAWEI P10 skupaj s svojima kamerama 20MP + 12MP, ki se izjemno združujeta skupaj z zadnjo stranjo, ker telefon ponuja inovacije ne glede na dizajn. Rahlo izbočen gumb za zaklepanje pa skrbi, da ne pride do nenamernega zaklepanja in da telefon vseskozi izgleda pripravljen.
Umetniški portreti v Leica stilu slikanja
Nova Leica dvojna kamera 2.0 za prepoznavanje obrazov uporablja precizne 3D senzorje. Osupljiv e in naravno obogatene portrete pa nam omogoča dinamična osvetlitev.

HUAWEI P10 s svojim algoritmom za fotografiranje, pomaga ustvarjati umetniške portrete za studijske izboljšave. Z optično tehnologijo, ki poudarijo prirojeno svetlobo in barvo, pa oči dobijo prav posebno pozornost.

S spreminjanjem svetlobe, HUAWEI P10 z algoritmom za zaznavanje svetlobe avtomatično prilagodi nastavitve fotografiranja-vključno z AWB, hitrostjo zaklopke in še več. Dinamična osvetlitev spremeni svetlobo, da doda portretu umetniški sijaj.
HUAWEI P10 s precizno 3D tehnologijo zaznavanja obrazov, prepozna osebne lastnosti z večjo natančnostjo, da omogoči še lepše portrete.
Leicina dvojna kamera omogoča široko zaslonsko fotografijo za osupljive umetniške portrete, skupaj z naravnim »boke« učinkom. Ekskluzivna tehnologija globina - polja, naredi portrete ostrejše, čistejše in lepše. Naredite pa lahko tudi črno-bele fotografij z naravnim »boke« učinkom, ker črno-bele slike nikoli ne zastarajo.
Kamere skupaj z Huawei-jevim vsestranskim hibridnim zoom-om izboljšata lepoto, vidljivost in preprostost portretnih fotografij.
Vrhunci posnetkov se določijo avtomatično glede na čas, lokacijo in snemalne nastavitve.
Popolnoma nova Leica sprednja kamera zajame dvakrat več svetlobe in ponuja izjemne avto-portrete, tako podnevi kot ponoči. HUAWEI P10 zazna večjo skupino in avtomatično preklopi na širokokotni posnetek.
Najboljši avto-portreti do sedaj z Leica spredno kamero
Leicina sprednja kamera z 8MP tudi v temnih okoliščinah ustvarja sveže in svetle fotografije.
HUAWEI P10 skupaj z svojim velikim senzorjem zajame 200 procentov več luči in s tem ponuja izjemno barvno globino medtem, ko avtomatično preklaplja na širokokotni pogleda za groufije.
Kamera HUAWEIA P10 vsebuje dve SUMMARIT-H leče z F2.2 zaslonko. Rezultat: 4K fotografiranje, 20MP+12MP senzor, optično stabiliziranje fotografij (OIS), superiorne fotografije z malo luči.
Zajemite najboljše fotografije v vašem življenju s pomočjo 20MP + 12MP modulov, OIS, umetniškimi portreti in unikatnimi selfiji.
Ujemite vaše življenje v podrobni 4K resoluciji za ogled na velikih zaslonih.
Mehansko učenje in super hiter Kirin 960 procesor, ohranja zmogljivosti HUAWEIA P10 na vrhu svojih zmogljivosti. Združen skupaj z HUAWEI Ultra Memory tehnologijo, ki pametno dodeljuje, reciklira in združuje spomin, da se vaše priljubljene aplikacije zaženejo hitreje.
HUAWEI Ultra Memory mehansko učenje izboljšuje hitrost in odzivnost telefon s pomočjo rezervacije spomina za vaše priljubljene aplikacije. Rezultat: HUAWEI P10 je hitrejši in okretnejši pri zagotavljanju večopravilnosti hkrati.
Ujemite vaše življenje v podrobni 4K resoluciji za ogled na velikih zaslonih.
Mehansko učenje in super hiter Kirin 960 procesor, ohranja zmogljivosti HUAWEIA P10 na vrhu svojih zmogljivosti. Združen skupaj z HUAWEI Ultra Memory tehnologijo, ki pametno dodeljuje, reciklira in združuje spomin, da se vaše priljubljene aplikacije zaženejo hitreje.
HUAWEI Ultra Memory mehansko učenje izboljšuje hitrost in odzivnost telefon s pomočjo rezervacije spomina za vaše priljubljene aplikacije. Rezultat: HUAWEI P10 je hitrejši in okretnejši pri zagotavljanju večopravilnosti hkrati.
HUAWEI P10 uporablja Wi-Fi 2x2 MIMO za zagotavljanje hitrejše, stabilnejše povezave metem, ko ima izboljšan doseg pokritosti.
Telefon se napaja iz visoko-gostotne baterije z 3200mAH (TYP), ki jo podpira SuperCharge tehnologija. Za varnost polnjenja skrbi 5-vratna zaščita, polnjenje je tako hitro in varno.
HUAWEI ponuja veliko število unikatnih dodatkov narejenih iz najboljših materialov, ki se prilagodijo vsakemu stilu. Izrazi svoj stil z obilico unikatnih dodatkov narejenih posebej za HUAWEI P10.

Kaj se skriva pod pokrovom?

Osnovne značilnosti

Android
7.0 + EMUI 5.1
8-jedrni 2.4 GHz
8
Mali-G71 MP8
Da
Nano
145.3 mm
69.3 mm
6.98 mm
145 g
Na dotik
0.96 W/kg

Zaslon

1920 x 1080 px
16 milijonov barv
432
5.1
Corning Gorilla Glass
Da

Foto in video

Da
Dual 20+12
8 Mpx
Da
LED
Da
Da
Da
2160p
30 fps
Da

Pomnilnik

65536 MB
3072 MB
Da
262144

Baterija

3200 mAh
Ni podatka
Ni podatka

Omrežje in povezljivost

850/900/1800/1900
850/900/1700/1900/2100
700/800/850/900/1700/1800/1900/2100/2300/2500/2600
Da
Da
Da
Da
Da
Da
Da
v4.2
Da
Wi-Fi 802.11 b/g/n
USB,Bluetooth,WLAN,NFC
Da
Da
Da
Da

Ostale značilnosti

Neomejeno
e-pošta,MMS,SMS,potisna e-pošta
Da
Da
Da
Da
Da
Prstni odtis,Kompas,Bližina,Merilec pospeška
MP3, MP4, 3GP, WMA, OGG, AMR, AAC, FLAC, WAV, MIDI, RA
3GP, MP4, WMV, RM, RMVB, ASF
Da
Da
Da
Da
Ni podatka

Paket vključuje

Da
Da
Da
Da
Da
Da
Ni podatka
Loading...