Vaše naročilo

Mobilni internet NET VEČ

10,00€ /m

Mesečno plačilo

10

,00€

/mesec
 • * vse cene vključujejo DDV
 • Akcija! Brez priključnine ali brez stroška menjave paketa za nakup prek spletne trgovine.
 • Skupni mesečni strošek 10,00€

 • Takojšnje plačilo 0€

Mobilni internet NET VEČ

10 ‚00€ /mesec

Dodajte še več dobrih stvari

 • NET 1GB mesečno

  Dodatni paket NET 1 GB, ki veljajo za prenos podatkov znotraj Slovenije. Veljavnost paketa se samodejno podaljšuje do izklopa paketa.

  3,00 €/m
 • NEOMEJENO ZDA mesečno

  Neomejena komunikacija v ZDA. Paket vključuje neomejene klice, neomejene SMS/MMS in kar 1GB prenosa podatkov do konca tekočega meseca. Veljavnost paketa se samodejno podaljšuje do izklopa paketa

  10,00 €/m
 • NET 15GB mesečno

  Dodatni paket 15GB, ki veljajo za prenos podatkov znotraj Slovenije. Veljavnost paketa se samodejno podaljšuje do izklopa paketa.

  10,00 €/m

Za pakete prenosa podatkov oz. dostopa do interneta MOBILNI INTERNET NET veljajo Posebni pogoji naročniških paketov "MOBILNI INTERNET NET", za dodatne pakete pa Posebni pogoji dodatnih paketov za naročniške pakete VEČ in MOBILNI INTERNET NET, dostopni na www.telemach.si. Paket MOBILNI INTERNET NET uporablja dostopno točko APN: internet. Ob sklenitvi naročniškega razmerja se obračuna priključnina v višini 12,00 EUR. Vse ostale storitve se obračunavajo v skladu s cenami določenimi v Osnovnem ceniku storitev v notranjem prometu, Mednarodnimi tarifami za klice v tujino za naročnike in veljavnimi cenami gostovanja. Po porabi v paket vključenih količin prenosa podatkov znotraj Slovenije se hitrost zniža na največ 64 kbit/s. Prenos podatkov po porabi vključenih količin se dodatno ne zaračunava. Popust za naročnike fiksnih storitev Telemach velja za največ štiri naročniška razmerja NET in/ali VEČ, vezana na fiksno naročniško razmerje ob sklenitvi aneksa za popust z vezavo 24 mesecev. Druga SIM kartica si deli zakupljene količine prenosa podatkov iz nosilne SIM kartice. Druga kartica SIM se predstavi z drugačno številko kot nosilna kartica SIM.

Akcijske ugodnosti za spletna naročila

Akcijske ugodnosti za naročilo ali podaljšanje naročniškega razmerja za pakete VEČ ali NET VEČ veljajo od 1. 3. 2016 za potrošnike, za vsa naročila, oddana preko spletne strani www.telemach.si, kot sledi:

Novi naročniki, ki sklenejo naročniško razmerje z vezavo 24 mesecev z aneksom za nakup opreme na obroke in/ali aneksom s popustom na naročnino paketa VEČ ali NET VEČ, vezanega na naročnika fiksnih komunikacijskih storitev Telemacha ali povezanih družb, so upravičeni do popusta v višini priključnine in popusta v višini naročnine za prvih 30 dni od aktivacije storitve. Novi naročniki, ki sklenejo naročniško razmerje brez vezave, so upravičeni do popusta v višini priključnine.

Obstoječi naročniki, ki ob spremembi paketa sklenejo aneks za nakup opreme na obroke in/ali aneks s popustom na naročnino paketa VEČ ali NET VEČ, vezanega na naročnika fiksnih komunikacijskih storitev Telemacha ali povezanih družb, so upravičeni do popusta v višini cene spremembe paketa in popusta v višini naročnine za prvih 30 dni od spremembe paketa. Obstoječi naročniki, ki spremenijo naročniški paket in se hkrati ne vežejo za določeno minimalno obdobje, so upravičeni do popusta v višini cene spremembe paketa.
Akcijske ugodnosti za spletna naročila veljajo do spremembe ali preklica.

Loading...