Telemach je član skupine United Group.

Z izjemno širokim dosegom prek fiksnega omrežja in digitalne satelitske televizije ter ciljanimi vsebinami, zagotovljenimi prek interneta, so se podjetja skupine na svojih trgih uveljavila kot ponudniki hitrega interneta, cenovno ugodne telefonije in najbolj privlačnih vsebin, ki so naročnikom na voljo na vseh napravah in v vseh formatih.

Telemach je del skupine United Group, ki posluje v osmih državah Jugovzhodne Evrope s telekomunikacijskimi operaterji SBB v Srbiji, Telemach na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori, operaterjem satelitske televizije Total TV ter NetTV Plus, vodilnim ponudnikom telekomunikacijskih storitev za uporabnike, ki živijo v tujini.

 

 

Vodilni alternativni operater v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori in tretji največji ter najhitreje rastoči mobilni operater v Sloveniji.

Vodilna satelitska platforma v regiji.

Vodilni alternativni ponudnik storitev v Srbiji.

Vodilna TV platforma namenjena uporabnikom Slovenije, Srbije, Bosne in Hercegovine, Severne Makedonije in Črne Gore, ki živijo v tujini. Nudi jim dostop do najboljših regionalnih programov in edinstvenim lokalnim vsebinam.

Del skupine United Group so tudi United Media s svojimi najbolj gledanimi športnimi, filmskimi, otroškimi in drugimi programi v regiji - Sport klub, Nova, N1, Cinemania, Ultra, Mini ultra, Lov in ribolov ter Grand, CAS media kot regionalna agencija za prodajo oglasnega prostora na športnih programih Sport klub in vodilnih tujih tematskih programih ter razvojni center United Cloud.

United Group je v lasti vodilnega mednarodnega investicijskega sklada BC Partners.

Telemach, širokopasovne komunikacije, d.o.o.

  • Matična številka: 5692229
  • Identifikacijska št. za DDV: SI66863627
  • Številka vpisa v sodni register: 10453200, Okrožno sodišče v Celju
  • Telefonska številka kontaktnega centra: 070 700 700