• EON LIGHT TV

  14,90
  mesec

  Po 6 mesecih redna cena 25,00 €/mesec

  • TV

   • EON Smart TV aplikacija
   • EON Mobilna aplikacija
   • Video klub - več kot 700 naslovov (Pikaboo, AXN, Epic Drama, Minimax, Vavoom Play, AMC, Nova S Play)*
   • Ogled nazaj do 7 dni
 • EON PREMIUM TV

  14,90
  mesec

  Po 6 mesecih redna cena 34,00 €/mesec

  • TV

   Brezplačna uporaba EON box-a ob pogodbeni vezavi za 24 mesecev
   • EON Smart TV aplikacija
   • EON Mobilna aplikacija
   • Video klub - več kot 16.000 naslovov (Pikaboo, AXN, Epic Drama, HBO OD, Pickbox Now, Minimax, NG+, My Baby TV, Zauder, CineStar Premiere Plus, Hopster, Vavoom Play, AMC, Nova S Play)*
   • Ogled nazaj do 7 dni

Paketi EON so na voljo na vseh omrežjih, ne glede na operaterja.

OBOGATITE SVOJ TV UŽITEK Z DODATNIMI PAKETI

Vaša televizija se bo prelevila v več kot le ekran. Raziščite bogat nabor oddaj, filmov in dokumentarnih oddaj, tudi v visoki ločljivosti HD. Prijavite se na portal Moj Telemach in izberite paket, ki ga želite.

Paket Sence 2

Oglejte si novo sezono kultne serije Sence nad Balkanom 2 brez čakanja in reklam. Vseh 10 epizod vam je na voljo 30 dni v video klubu EON in D3 - Sence nad Balkanom 2. Naročilo dodatka bo obračunano pri naslednjem mesečnem računu.

+ Od 9 ,90 /mesec

Paket HBO Premium

tv

Najbogatejši filmski paket: HBO HD, HBO 2 HD, HBO 3 HD, Cinemax HD, Cinemax 2 HD, HBO video na zahtevo in HBO GO.

+ Od 11 ,50 /mesec

Paket CineStar TV Premiere + Cinestar Premiere Plus

Cinestar

Filmski paket, ki vsebuje programa CineStar TV PREMIERE 1 in CineStar TV PREMIERE 2 v visoki ločljivosti HD. Paket vsebuje tudi dostop do video vsebin Cinestar Premiere Plus v Video Klubu. Več kot 150 filmov različnih žanrov za vse okuse in želje.

+ Od 5 ,00 /mesec

Paket BOX TV

BOX tv

Paket BOX vključuje sedem programov, med katerimi sta programa Woman in Dr. Fit, Planet Earth in programi z vsebinami za odrasle.

+ Od 4 ,50 /mesec

Paket HBO IN CINEMAX

Dodatni programski paket HBO vsebuje programe HBO HD, HBO 2 HD, HBO 3 HD, Cinemax HD in Cinemax 2 HD.

+ Od 8 ,50 /mesec

Paket PINK

tv

Spremljajte najnovejše uspešnice iz zakladnic jugoslovanskega filma, uživajte v glasbenih predstavah z največjimi zvezdami Balkana in se smejte ob resničnostnih oddajah.

+ Od 7 ,99 /mesec

Paket CINEMAX

tv

Paket CINEMAX je prava izbira za vse ljubitelje filmskih klasik. Dodatni programski paket CINEMAX vsebuje programa Cinemax HD in Cinemax 2 HD.

+ Od 4 ,50 /mesec

Paket HBO

tv

Paket HBO je edinstveni paket za vse ljubitelje filmov. Dodatni programski paket HBO vsebuje programe HBO HD, HBO 2 HD in HBO 3 HD.

+ Od 6 ,50 /mesec

Paket BALKAN

Paket Balkan

Uživajte v filmih, resničnostnih in informativnih oddajah, zabavnih oddajah, serijah in glasbi na več kot 40 programih z območja Balkana.

+ Od 5 ,99 /mesec

Paket ZADRUGA

Zadruga live

Spremljajte vso dogajanje v resničnostnem šovu "Zadruga" v živo, 24 ur na dan, vseh 7 dni v tednu. V paketu "Zadruga" dobite 4 različne programe Zadruga Live 1,2,3 in 4, ki vam bodo prikazovali vso dogajanje v šovu.

+ Od 10 ,00 /mesec

IZBERITE DODATNE VSEBINE IZ VIDEO KLUBA

Prijavite se v portal Moj Telemach in izberite vsebine, ki jih želite aktivirati.

Pickbox Now

tv, televizija, vod

Ekskluzivne premiere, priljubljene serije evropske in hollywoodske produkcije, filmske klasike in risanke. Neomejeno spremljajte več kot tisoč ur vsebin!

+ Od 7 ,00 /mesec

Voyo

Voyo

Več kot 5000 TV-vsebin na zahtevo in v zamiku. Resničnostni šovi in oddaje, svetovne filmske uspešnice in neodvisni filmi, popularne domače in tuje serije, sinhronizirane risanke, telenovele ter ekskluzivni športni dogodki v živo.

+ Od 7 ,00 /mesec

Zauder

dodatni paketi, video klub

Vroča vsebina filmov za odrasle. Več kot 200 filmov za odrasle različnih žanrov tudi v ločljivosti HD. Vsebina Zauder je že vključena v paket EON Premium.

+ Od 4 ,90 /mesec

Hopster

dodatni paketi, video klub

Sinhronizirana vsebina za najmlajše otroke od 2 do 6 let. Risanke, kot so Pujsa Pepa, Telebajski in še mnogo drugih, so že na voljo naročnikom paketov EON Full in EON Premium.

+ Od 4 ,90 /mesec

My Baby TV

dodatni paketi, video klub

Prilagojena vsebina za najmlajše otroke od 1 do 4 let. Vsebina My Baby TV je že vključena za vse naročnike na paketa EON Full in EON Premium.

+ Od 1 ,50 /mesec

NG +

dodatni paketi, video klub

Dokumentarni filmi in serije ene najbolj znanih produkcij National Geographic. Vsebine NG+ so že vključene v paketa EON Full in EON Premium.

+ Od 2 ,50 /mesec