Pogoji uporabe

Pogoje promocije Motorola GSM apratov G8 in G8 Power Lite si lahko preberete tukaj.

V primeru, da zaloge slušalk poidejo se lahko čas za registracijo skrajša.

Akcijska ponudba »12 mesecev 50% popust na mesečno naročnino paketa ŠE VEČ in NAJVEČ« velja za nakupe preko spletne trgovine od 2. 10. 2020 do 5. 10. 2020 ob sklenitvi novega naročniškega razmerja za pakete mobilnih storitev ŠE VEČ ali NAJVEČ. Pogoj za pridobitev ugodnosti je vezava naročniškega razmerja za 24 mesecev. Ponudba ne velja ob spremembi/podaljšanju obstoječega naročniškega razmerja. Redna cena mesečne naročnine je cena paketov ŠE VEČ ali NAJVEČ vsakokrat veljavnega cenika, ki se prične obračunavati po poteku 12 mesecev od sklenitve naročniškega razmerja. Razlika med redno in akcijsko ceno se všteva v prejeto ugodnost ob vezavi. Več o posebni ponudbi tukaj.

Ugodnost »Brez stroška priključnine« velja za nove naročnike mobilnih storitev ob nakupu preko spletne trgovine. Ugodnosti »Brez stroška menjave paketa« velja za obstoječe naročnike mobilnih storitev ob nakupu preko spletne trgovine. Ugodnost »En mesec brez naročnine« velja ob nakupu preko spletne trgovine za nove in obstoječe naročnike mobilnih storitev paketa VEČ. Ugodnost »En mesec brez naročnine« se aktivira ob sklenitvi ali spremembi naročniškega razmerja za obdobje 30 dni od aktivacije. Vezava ni pogoj za pridobitev ugodnosti. Ugodnosti veljajo od 22. 2. 2016 do preklica.

*Za pakete skupine VEČ veljajo Posebni pogoji naročniških paketov VEČ, ki vsebujejo pravila primerne uporabe in med drugim po porabi v paket vključenega prenosa podatkov v Sloveniji določajo znižanje hitrosti v paketih VEČ in ŠE VEČ na največ 64 kbps, v paketu NAJVEČ pa po prenesenih 100 GB na največ 1 Mbps/256 kbps.