IZPOLNITE OBRAZEC IN V KRATKEM BOSTE PREJELI KLIC SVETOVALCA

S spodnjim obrazcem vi kot posameznik, katerega osebne podatke varujemo in obdelujemo, nadzorujete dopustne načine obdelave in komunikacije Telemacha z vami. Upravljavec osebnih podatkov smo Telemach d.o.o., z glavnim sedežem na Brnčičeva ulica 49A, 1231 Ljubljana-Črnuče, podatki pa se obdelujejo v skladu z vašo izbiro in Pogoji varovanja osebnih podatkov, ki so na voljo tukaj in v vseh poslovnih enotah Telemacha in vsebujejo podrobnejši opis postopkov in pravic, ki jih imate kot posameznik.

Če spodaj označite posamezno polje, to pomeni, da prostovoljno privolite, da lahko Telemach naslednje osebne podatke: ime in priimek, naslov, kontaktni e-naslov, kontaktno telefonsko številko, številko kupca, prometne podatke, lokacijske podatke, ki niso hkrati prometni podatki, podatke o storitvah elektronskih komunikacij in terminalski opremi od dne te privolitve zbira, hrani, uporablja in segmentira za tiste namene, ki so navedeni (»Za namen«) oz. vam lahko posredujemo informacije – ali vas o njih povprašamo, preko komunikacijskih kanalov: mobilnega telefona s SMS/MMS, e-pošte, pošte, telefonskega klica, prikaza na digitalnem TV sprejemniku ali aplikacij Telemacha. Če za določen namen polja ne označite bo Telemach vaše osebne podatke prenehal obdelovati oziroma vas prenehal obveščati s tistim načinom komunikacije, s katerim ne soglašate.

Za namen:

Kot posameznik, katerega podatke Telemach varuje in obdeluje, je pomembno, da razumete in se strinjate, da lahko privolitev k obdelavi kadarkoli prekličete, tako pisno na naslov Telemacha kot preko elektronske pošte na naslov zahteve.GDPR@telemach.si. Telemach bo v tem primeru nemudoma, brez nepotrebnega odlašanja preprečil tako obdelavo osebnih podatkov in vas o tem prav tako nemudoma obvestil s povratno e-pošto ali na drug dogovorjen način.

Za vaša vprašanja v zvezi z obdelavo osebnih podatkov se lahko obrnete na pooblaščenca za varstvo osebnih podatkov Telemacha na dpo@telemach.si ali po pošti, na Telemach d.o.o., Pooblaščenec za varstvo osebnih podatkov, Brnčičeva ulica 49A, 1231 Ljubljana – Črnuče.