KAKO UPORABLJATI FREE2GO - step 1

KJE KUPIM?

Free2Go paket ali vrednostno kartico lahko kupite v eni izmed Telemachovih poslovalnic ali na drugih prodajnih mestih.

KAKO UPORABLJATI FREE2GO - step 2

KAKO AKTIVIRAM?

V telefon vstavite kartico SIM. Ob prvem vklopu aparata vtipkajte 4-mestno kodo PIN. Kartico SIM boste aktivirali s prvim klicem.

KAKO UPORABLJATI FREE2GO - step 3

KAKO POLNIM?

Polnitev opravite z 12-mestno kodo, ki se nahaja na vrednostnici. V telefon vtipkajte *123*12-mestna številka# in pritisnite tipko za klic.

KAKO UPORABLJATI FREE2GO - step 4

KAJ DOBIM?

Ob vsaki polnitvi računa za 10 € ali 20 €, vam ugodnost neomejenih klicev velja kar 30 dni.

free2go

1.

Napolnite svoj račun.

free2go, revolucija

2.

Pošljite SMS z besedo REVOLUCIJA MESECNO ali MINI REVOLUCIJA MESECNO na 7070 za aktivacijo izbrane tarife.

free2go, revolucija

3.

Vsak mesec boste brezskrbno povezani. Za izklop mesečnega paketa pošljite SMS z vsebino »REVOLUCIJA STOP« ali »MINI REVOLUCIJA STOP« na 7070.

free2go

1.

Napolnite svoj račun.

free2go

2.

Pošljite SMS z besedo REVOLUCIJA ali MINI REVOLUCIJA na 7070 za aktivacijo izbrane tarife.

free2go

3.

30 dolgih dni boste brezskrbno povezani.

POSEBNI POGOJI FREE2GO PAKETA S SIM KARTICO 2 €

Akcijska cena paketa FREE2GO s SIM kartico 2 EUR velja od 15. 1. 2020 do 29. 2. 2020 na bencinskih servisih Petrol. Redna cena paketa FREE2GO s SIM kartico znaša 4,00 EUR. Vnaprej nastavljena tarifa predplačniškega paketa Telemach je FREE2GO++. Pred nakupom in uporabo predplačniške ponudbe Telemacha se o pogojih ponudbe pozanimajte na www.telemach.si, na voljo pa smo vam tudi na številki 070 700 7000 in v vseh poslovalnicah Telemacha.

FREE2GO PAKET S SIM KARTICO

Cena paketa FREE2GO s SIM kartico znaša 4,00 EUR. Vnaprej nastavljena tarifa predplačniškega paketa Telemach je FREE2GO++. Storitve NEOMEJENEGA UGODJA v Sloveniji veljajo v radijskem omrežju Telemach (prikaz omrežja: Telemach) storitve opravljene iz radijskega omrežja ponudnika nacionalnega gostovanja (prikaz omrežja: Telemach Mobitel ali znak za gostovanje) pa se obračunajo dodatno po Ceniku. Za nemoteno uporabo Neomejenega ugodja priporočamo, da ima uporabnik na svojem računu dobroimetje v višini vsaj 0,1 EUR. Neomejeno ugodje ne velja pri polnitvah predplačniškega paketa NET2GO ali za klice/SMS/MMS (»storitve«) na posebne in komercialne številke storitve v tujini izven EU ali mednarodne storitve, opravljene iz Slovenije. V tujini je storitev glasovnih klicev mogoče uporabljati v državah, kjer je omogočena uporaba predplačniškega paketa Telemach. Za uporabo storitev v EU velja Politika poštene uporabe (PPU) storitev v EU gostovanju družbe TELEMACH d.o.o. Vse cene vključujejo DDV. Več informacij o storitvah, cenah in pogojih v Ceniku, Splošnih pogojih uporabe predplačniškega sistema Telemach, dostopni na www.telemach.si, v vseh poslovalnicah Telemacha in na številki 070 700 700.

FREE2GO PAKET S TELEFONOM WIKO SUNNY 3 PLUS

Cena paketa FREE2GO S TELEFONOM WIKO SUNNY 3 znaša 59,99 EUR. Ponudba vključuje predplačniški paket FREE2GO, mobilni telefon WIKO SUNNY 3 PLUS in kartico SIM. 5 EUR bonusa se uporabniku naloži na kartico SIM ob aktivaciji. V naprej nastavljena tarifa predplačniškega paketa Telemach je FREE2GO++. Storitve NEOMEJENEGA UGODJA v Sloveniji veljajo v radijskem omrežju Telemach (prikaz omrežja: Telemach), storitve opravljene iz radijskega omrežja ponudnika nacionalnega gostovanja (prikaz omrežja: Telemach Mobitel ali znak za gostovanje) pa se obračunajo dodatno po Ceniku. Za nemoteno uporabo NEOMEJENEGA UGODJA priporočamo, da ima uporabnik na svojem računu dobroimetje v višini vsaj 0,14 EUR. NEOMEJENO UGODJE ne velja pri polnitvah predplačniškega Mobilnega interneta 24 ur ali za klice/SMS/MMS (”storitve”) na posebne in komercialne številke, storitve v tujini izven EU ali mednarodne storitve, opravljene iz Slovenije. V tujini je storitev glasovnih klicev mogoče uporabljati v državah, kjer je omogočena uporaba predplačniškega paketa Telemach. Za uporabo storitev v EU velja Politika poštene uporabe (PPU) storitev v EU gostovanju družbe TELEMACH d.o.o. Cene so v EUR z DDV. Navedene blagovne in storitvene znamke so registrirane znamke njihovih lastnikov. Več informacij o storitvah, cenah in pogojih v Ceniku, Splošnih pogojih uporabe predplačniškega sistema Telemach, dostopni na www.telemach.si, v vseh poslovalnicah Telemacha in na številki 070 700 700.

FREE2GO PAKET S TELEFONOM WIKO Y60

Cena paketa FREE2GO S TELEFONOM WIKO Y60 znaša 64,99 EUR. Ponudba vključuje predplačniški paket FREE2GO, mobilni telefon WIKO Y60 in kartico SIM. 5 EUR bonusa se uporabniku naloži na kartico SIM ob aktivaciji. V naprej nastavljena tarifa predplačniškega paketa Telemach je FREE2GO++. Storitve NEOMEJENEGA UGODJA v Sloveniji veljajo v radijskem omrežju Telemach (prikaz omrežja: Telemach), storitve opravljene iz radijskega omrežja ponudnika nacionalnega gostovanja (prikaz omrežja: Telemach Mobitel ali znak za gostovanje) pa se obračunajo dodatno po Ceniku. Za nemoteno uporabo NEOMEJENEGA UGODJA priporočamo, da ima uporabnik na svojem računu dobroimetje v višini vsaj 0,1 EUR. NEOMEJENO UGODJE ne velja pri polnitvah predplačniškega Mobilnega interneta 24 ur ali za klice/SMS/MMS (”storitve”) na posebne in komercialne številke, storitve v tujini izven EU ali mednarodne storitve, opravljene iz Slovenije. V tujini je storitev glasovnih klicev mogoče uporabljati v državah, kjer je omogočena uporaba predplačniškega paketa Telemach. Za uporabo storitev v EU velja Politika poštene uporabe (PPU) storitev v EU gostovanju družbe TELEMACH d.o.o. Cene so v EUR z DDV. Navedene blagovne in storitvene znamke so registrirane znamke njihovih lastnikov. Več informacij o storitvah, cenah in pogojih v Ceniku, Splošnih pogojih uporabe predplačniškega sistema Telemach, dostopni na www.telemach.si, v vseh poslovalnicah Telemacha in na številki 070 700 700.

FREE2GO PAKET S TELEFONOM ULEFONE S1

Cena paketa FREE2GO S TELEFONOM ULEFONE S1 znaša 59,99 EUR. Ponudba vključuje predplačniški paket FREE2GO, mobilni telefon ULEFONE S1 in kartico SIM. 5 EUR bonusa se uporabniku naloži na kartico SIM ob aktivaciji. V naprej nastavljena tarifa predplačniškega paketa Telemach je FREE2GO++. Storitve NEOMEJENEGA UGODJA v Sloveniji veljajo v radijskem omrežju Telemach (prikaz omrežja: Telemach), storitve opravljene iz radijskega omrežja ponudnika nacionalnega gostovanja (prikaz omrežja: Telemach Mobitel ali znak za gostovanje) pa se obračunajo dodatno po Ceniku. Za nemoteno uporabo NEOMEJENEGA UGODJA priporočamo, da ima uporabnik na svojem računu dobroimetje v višini vsaj 0,14 EUR. NEOMEJENO UGODJE ne velja pri polnitvah predplačniškega Mobilnega interneta 24 ur ali za klice/SMS/MMS (”storitve”) na posebne in komercialne številke, storitve v tujini izven EU ali mednarodne storitve, opravljene iz Slovenije. V tujini je storitev glasovnih klicev mogoče uporabljati v državah, kjer je omogočena uporaba predplačniškega paketa Telemach. Za uporabo storitev v EU velja Politika poštene uporabe (PPU) storitev v EU gostovanju družbe TELEMACH d.o.o. Cene so v EUR z DDV. Navedene blagovne in storitvene znamke so registrirane znamke njihovih lastnikov. Več informacij o storitvah, cenah in pogojih v Ceniku, Splošnih pogojih uporabe predplačniškega sistema Telemach, dostopni na www.telemach.si, v vseh poslovalnicah Telemacha in na številki 070 700 700.

FREE2GO PAKET S TELEFONOM ULEFONE S7

Ponudba vključuje predplačniški paket FREE2GO, mobilni telefon ULEFONE S7 in kartico SIM. 5 EUR bonusa se uporabniku naloži na kartico SIM ob aktivaciji. V naprej nastavljena tarifa predplačniškega paketa Telemach je FREE2GO++. Storitve NEOMEJENEGA UGODJA v Sloveniji veljajo v radijskem omrežju Telemach (prikaz omrežja: Telemach), storitve opravljene iz radijskega omrežja ponudnika nacionalnega gostovanja (prikaz omrežja: Telemach Mobitel ali znak za gostovanje) pa se obračunajo dodatno po Ceniku. Za nemoteno uporabo NEOMEJENEGA UGODJA priporočamo, da ima uporabnik na svojem računu dobroimetje v višini vsaj 0,14 EUR. NEOMEJENO UGODJE ne velja pri polnitvah predplačniškega Mobilnega interneta 24 ur ali za klice/SMS/MMS (”storitve”) na posebne in komercialne številke, storitve v tujini izven EU ali mednarodne storitve, opravljene iz Slovenije. V tujini je storitev glasovnih klicev mogoče uporabljati v državah, kjer je omogočena uporaba predplačniškega paketa Telemach. Za uporabo storitev v EU velja Politika poštene uporabe (PPU) storitev v EU gostovanju družbe TELEMACH d.o.o. Cene so v EUR in vključujejo DDV. Navedene blagovne in storitvene znamke so registrirane znamke njihovih lastnikov. Več informacij o storitvah, cenah in pogojih v Ceniku, Splošnih pogojih uporabe predplačniškega sistema Telemach, dostopni na www.telemach.si, v vseh poslovalnicah Telemacha in na številki 070 700 700.

FREE2GO PAKET S TELEFONOM NOKIA 2.1

Akcijska cena paketa FREE2GO S TELEFONOM NOKIA 2.1 44,99EUR velja do razprodaje zalog. Ponudba vključuje predplačniški paket FREE2GO, mobilni telefon NOKIA 2.1 in kartico SIM. 5 EUR bonusa se uporabniku naloži na kartico SIM ob aktivaciji. V naprej nastavljena tarifa predplačniškega paketa Telemach je FREE2GO++. Storitve NEOMEJENEGA UGODJA v Sloveniji veljajo v radijskem omrežju Telemach (prikaz omrežja: Telemach), storitve opravljene iz radijskega omrežja ponudnika nacionalnega gostovanja (prikaz omrežja: Telemach Mobitel ali znak za gostovanje) pa se obračunajo dodatno po Ceniku. Za nemoteno uporabo NEOMEJENEGA UGODJA priporočamo, da ima uporabnik na svojem računu dobroimetje v višini vsaj 0,14 EUR. NEOMEJENO UGODJE ne velja pri polnitvah predplačniškega Mobilnega interneta 24 ur ali za klice/SMS/MMS (”storitve”) na posebne in komercialne številke, storitve v tujini izven EU ali mednarodne storitve, opravljene iz Slovenije. V tujini je storitev glasovnih klicev mogoče uporabljati v državah, kjer je omogočena uporaba predplačniškega paketa Telemach. Za uporabo storitev v EU velja Politika poštene uporabe (PPU) storitev v EU gostovanju družbe TELEMACH d.o.o. Cene so v EUR in vključujejo DDV. Navedene blagovne in storitvene znamke so registrirane znamke njihovih lastnikov. Več informacij o storitvah, cenah in pogojih v Ceniku, Splošnih pogojih uporabe predplačniškega sistema Telemach, dostopni na www.telemach.si, v vseh poslovalnicah Telemacha in na številki 070 700 700.

FREE2GO PAKET S TELEFONOM ALCATEL 20.38X

Cena paketa FREE2GO S TELEFONOM ALCATEL 20.38X znaša 29,99 EUR. Ponudba vključuje predplačniški paket FREE2GO, mobilni telefon ALCATEL 20.38X in kartico SIM. 5 EUR bonusa se uporabniku naloži na kartico SIM ob aktivaciji. V naprej nastavljena tarifa predplačniškega paketa Telemach je FREE2GO++. Storitve NEOMEJENEGA UGODJA v Sloveniji veljajo v radijskem omrežju Telemach (prikaz omrežja: Telemach), storitve opravljene iz radijskega omrežja ponudnika nacionalnega gostovanja (prikaz omrežja: Telemach Mobitel ali znak za gostovanje) pa se obračunajo dodatno po Ceniku. Za nemoteno uporabo NEOMEJENEGA UGODJA priporočamo, da ima uporabnik na svojem računu dobroimetje v višini vsaj 0,14 EUR. NEOMEJENO UGODJE ne velja pri polnitvah predplačniškega Mobilnega interneta 24 ur ali za klice/SMS/MMS (”storitve”) na posebne in komercialne številke, storitve v tujini izven EU ali mednarodne storitve, opravljene iz Slovenije. V tujini je storitev glasovnih klicev mogoče uporabljati v državah, kjer je omogočena uporaba predplačniškega paketa Telemach. Za uporabo storitev v EU velja Politika poštene uporabe (PPU) storitev v EU gostovanju družbe TELEMACH d.o.o. Cene so v EUR z DDV. Navedene blagovne in storitvene znamke so registrirane znamke njihovih lastnikov. Več informacij o storitvah, cenah in pogojih v Ceniku, Splošnih pogojih uporabe predplačniškega sistema Telemach, dostopni na www.telemach.si, v vseh poslovalnicah Telemacha in na številki 070 700 700.

FREE2GO REVOLUCIJA

Prednastavljena tarifa predplačniškega paketa Telemach je FREE2GO++. Dodatni paket FREE2GO REVOLUCIJA si lahko vklopite tako, da pošljete SMS z vsebino »revolucija« na 7070, ali da v telefon vtipkate *121*2*1*1# in pritisnete tipko za klic. Dodatni paket FREE2GO REVOLUCIJA ki se samodejno obnavlja pa si lahko vklopite tako ali da pošljete SMS z vsebino »revolucija mesecno« na »7070«, ali da v telefon vtipkate *121*2*3*1# in pritisnete tipko za klic. Lahko si ga vklopite na tarifi FREE2GO+ in/ali FREE2GO++, vklop pa ni možen na predplačniški tarifi NET2GO. Veljavnost zakupljenih enot iz dodatnega paketa FREE2GO REVOLUCIJA je 30 dni od dneva vklopa, neporabljene enote se po pretečeni veljavnosti dodatnega paketa zbrišejo. Dodatni paketi, ki se obnavljajo, se obnovijo s prvim dnem koledarskega meseca in veljajo do poteka koledarskega meseca v katerem so bili deaktivirani. Neporabljene količine dodatnih paketov se ne prenašajo v naslednje obračunsko obdobje. Ponoven vklop dodatnega paketa je možen po preteku veljavnosti dodatnega paketa in porabi vseh zakupljenih enot ali po izklopu in porabi vseh zakupljenih enot za pakete ki se samodejno obnavljajo. Za izklop mesečnega paketa pošljete SMS z vsebino »revolucija stop« na 7070 ali v telefon vtipkate *121*2*3*2# in pritisnete tipko za klic. Enote iz dodatnega paketa FREE2GO REVOLUCIJA se ne morejo koristiti za klice na posebne in komercialne številke ali iz Slovenije v tujino ali pošiljanje sporočil SMS/MMS v donatorske ali komercialne namene. Storitve se koristijo v radijskem omrežju Telemacha (prikaz omrežja: Tusmobil ali Telemach), storitve opravljene iz radijskega omrežja ponudnika nacionalnega gostovanja (prikaz omrežja: Tusmobil Mobitel ali Telemach Mobitel ali znak za gostovanje) pa se obračunajo dodatno po Ceniku. V tujini je storitev glasovnih klicev mogoče uporabljati v državah, kjer je omogočena uporaba predplačniškega paketa Telemach. Storitve NEOMEJENEGA UGODJA veljajo v radijskem omrežju Telemacha (prikaz omrežja: Tusmobil ali Telemach) storitve opravljene iz radijskega omrežja ponudnika nacionalnega gostovanja (prikaz omrežja: Tusmobil Mobitel ali Telemach Mobitel ali znak za gostovanje) pa se obračunajo dodatno po Ceniku. V tujini je storitev glasovnih klicev mogoče uporabljati v državah, kjer je omogočena uporaba predplačniškega paketa Telemach. Telemach ne odgovarja za napake v besedilu. Več informacij o storitvah, cenah in pogojih v Ceniku, Splošnih pogojih uporabe predplačniškega sistema Telemach, Posebnih pogojih predplačniške tarife FREE2GO, na www.telemach.si, na brezplačni številki 070 700 700 ter v vseh poslovalnicah Telemacha.

FREE2GO MINI REVOLUCIJA

Prednastavljena tarifa predplačniškega paketa Telemach je FREE2GO++. Dodatni paket FREE2GO MINI REVOLUCIJA si lahko vklopite tako, da pošljete SMS z vsebino »mini revolucija« na 7070, ali da v telefon vtipkate *121*2*2*1# in pritisnete tipko za klic. Dodatni paket FREE2GO MINI REVOLUCIJA ki se samodejno obnavlja pa si lahko vklopite tako ali da pošljete SMS z vsebino »mini revolucija mesecno« na »7070«, ali da v telefon vtipkate *121*2*4*1# in pritisnete tipko za klic. Lahko si ga vklopite na tarifi FREE2GO+ in/ali FREE2GO++, vklop pa ni možen na predplačniški tarifi NET2GO. Veljavnost zakupljenih enot iz dodatnega paketa FREE2GO MINI REVOLUCIJA je 30 dni od dneva vklopa, neporabljene enote se po pretečeni veljavnosti dodatnega paketa zbrišejo. Dodatni paketi, ki se obnavljajo, se obnovijo s prvim dnem koledarskega meseca in veljajo do poteka koledarskega meseca v katerem so bili deaktivirani. Neporabljene količine dodatnih paketov se ne prenašajo v naslednje obračunsko obdobje. Ponoven vklop dodatnega paketa je možen po preteku veljavnosti dodatnega paketa in porabi vseh zakupljenih enot ali po izklopu in porabi vseh zakupljenih enot za pakete ki se samodejno obnavljajo. Za izklop mesečnega paketa pošljete SMS z vsebino »mini revolucija stop« na 7070 ali v telefon vtipkate *121*2*4*2# in pritisnete tipko za klic. Enote iz dodatnega paketa FREE2GO MINI REVOLUCIJA se ne morejo koristiti za klice na posebne in komercialne številke ali iz Slovenije v tujino ali pošiljanje sporočil SMS/MMS v donatorske ali komercialne namene. Storitve se koristijo v radijskem omrežju Telemacha (prikaz omrežja: Tusmobil ali Telemach), storitve opravljene iz radijskega omrežja ponudnika nacionalnega gostovanja (prikaz omrežja: Tusmobil Mobitel ali Telemach Mobitel ali znak za gostovanje) pa se obračunajo dodatno po Ceniku. V tujini je storitev glasovnih klicev mogoče uporabljati v državah, kjer je omogočena uporaba predplačniškega paketa Telemach. Storitve NEOMEJENEGA UGODJA veljajo v radijskem omrežju Telemacha (prikaz omrežja: Tusmobil ali Telemach) storitve opravljene iz radijskega omrežja ponudnika nacionalnega gostovanja (prikaz omrežja: Tusmobil Mobitel ali Telemach Mobitel ali znak za gostovanje) pa se obračunajo dodatno po Ceniku. V tujini je storitev glasovnih klicev mogoče uporabljati v državah, kjer je omogočena uporaba predplačniškega paketa Telemach. Telemach ne odgovarja za napake v besedilu.

Več informacij o storitvah, cenah in pogojih v Ceniku, Splošnih pogojih uporabe predplačniškega sistema Telemach, Posebnih pogojih predplačniške tarife FREE2GO, na www.telemach.si, na številki 070 700 700 ter v vseh Telemachovih poslovalnicah.

Prenos številke

V vašem predplačniškem paketu FREE2GO boste dobili priložen Zahtevek za prenos mobilne številke. Izpolnjen obrazec nam dostavite v našo poslovalnico, ali pošljite po pošti in začeli bomo postopek prenosa. Strošek prenosa številke iz svojega...

Polni zame

Polni zame je Telemachova storitev, s katero lahko naročnik Telemacha drugemu Telemachovemu predplačniškem uporabniku napolni račun. Polni lahko v višini 5, 10 ali 20 EUR. Telemachov predplačnik drugemu predplačniku s storitvijo Polni zame ne...

Pokliči nazaj

Storitev Pokliči nazaj! omogoča, da želenemu naslovniku pošljete brezplačno SMS sporočilo z vsebino “Prosim, pokliči me!”SMS sporočilo lahko pošljete na dva načina:Vtipkajte *124# in pritisnite kliči. Po prejetem povratnem obvestilu vnesite...

Plačaj zame

Vam je zmanjkalo denarja na računu, opraviti pa morate nujen klic? S storitvijo »Plačaj zame« je sedaj to mogoče hitro in enostavno, saj vam omogoča vzpostavitev klica na stroške druge osebe. Za 10 minut pogovora bo oseba, ki jo kličete, plačala...

Brezplačni klici znotraj skupine prijateljev

Uporabniki predplačniškega paketa si lahko ustvarijo skupino do 4 uporabnikov, ki se med seboj kličejo brezplačno. Število brezplačnih minut znotraj skupine je omejeno na 250 brezplačnih minut na posameznega člana. Brezplačne minute veljajo, če...

Klic v primeru prenizkega stanja na računu

Vsi Telemachovi predplačniški uporabniki lahko kljub prenizkemu stanju na svojem računu izvedejo klic na želeno številko, in sicer do te faze, da se s klicem generira sporočilo, ki se na klicanem mobilnem terminalu prikaže v obliki...

net2go

KJE KUPIM?

Net2Go paket ali vrednostno kartico lahko kupite v eni izmed Telemachovih poslovalnic ali na drugih prodajnih mestih.

net2go

KAKO AKTIVIRAM?

V USB modem ali tablico vstavite kartico SIM. Ob prvem vklopu aparata vtipkajte 4-mestno kodo PIN. Kartico SIM boste aktivirali z vzpostavitvijo prve seje.

net2go

KAKO POLNIM?

Polnitev vašega Net2go računa lahko opravite na več načinov. 

Več si preberite tukaj.

net2go

KAJ DOBIM?

Ob vsaki polnitvi računa prejmete ugodnost neomejenega prenosa podatkov.