• Do 5 personaliziranih profilov
  • Sočasno na 3 napravah
  • Najbolj kakovosten surround zvok
  • Aktivirajte na poti

Najpogostejša vprašanja

HBO Max je nova platforma in aplikacija za pretakanje vsebin, ki je zamenjala aplikacijo HBO GO. S HBO Max si lahko kjerkoli in kadarkoli ogledate najbolj priljubljene naslove svetovne produkcije – Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Original – le 45 dni po premieri v kinematografih, še več vsebin in tudi naslove v ločljivosti 4K z najkakovostnejšim surround zvokom – Dolby Atmos.

HBO Max je na voljo vsem Telemachovim uporabnikom. Je del paketa HBO Premium, ki je vključen v paket EON Premium in EON Premium TV. Uporabniki, ki v svojih paketih nimajo HBO Premium, ga lahko aktivirajo za 11,50 € na mesec na portalu Moj Telemach, v kontaktnem centru ali na prodajnih mestih.

Prenesite aplikacijo HBO Max iz trgovine z aplikacijami in se prijavite s svojimi podatki za HBO GO.

Ne. Računi HBO GO vseh trenutno aktivnih naročnikov bodo preneseni na HBO Max. Vsi trenutni uporabniki HBO GO se bodo lahko prijavili na HBO Max z uporabo svojih obstoječih podatkov za HBO GO.

Po aktivaciji paketa HBO Premium morate aplikacijo HBO Max prenesti iz trgovine z aplikacijami in se prijaviti v portal Moj Telemach. Na zavihku Televizija izberite HBO Max in prejeli boste svojo unikatno aktivacijsko kodo. S klikom na povezavo izberite možnost »Registracija«, nato izberite svojega operaterja – Telemach –, izpolnite obrazec in kliknite na gumb »Dokončaj registracijo«.

Poleg aplikacije HBO Max dobite s paketom HBO Premium še tri HBO in dva TV programa Cinemax v ločljivosti HD ter dostop do HBO OD v EON Video Klub-u.

HBO Max je del paketa HBO Premium in ga ni mogoče aktivirati zunaj njega.

Ni omejitev. Na platformi HBO Max lahko z enim računom registrirate neomejeno število naprav.

Vsebino HBO Max lahko gledate na največ 3 napravah hkrati.