2. Nacionalni roaming - 4g

Pozdravljeni!

če se nahajate na tej strani, ste med Telemachovimi naročniki, ki še vedno uporabljajo omrežje 3G, tretjo generacijo mobilnih omrežij.

Želeli bi vas obvestiti, da vam lahko nudimo naprednejše omrežje četrte generacije: 4G+/LTE-Advanced s katerim pokrivamo 97,03% prebivalstva Slovenije in pa 4G/LTE s katerim pokrivamo že kar 99% procentov prebivalstva Slovenije.

Naše omrežje je po testiranjih s strani neodvisne raziskave najboljše omrežje po uporabniški izkušnji. Že več let vlagamo v infrastrukturo in tehnologijo, ki je podlaga za delovanje storitev z namenom dolgoročnega razvoja, obenem pa to za uporabnike predstavlja stabilnost in sigurnost v storitev, ki jo uporablja.

Kaj vse omogoča četrta generacija mobilnega omrežja?

Mobilni dostop do interneta, telefonijo IP, mobilno televizijo v ločljivosti HD, video konference, 3D televizijo, računalništvo v oblaku, oddajanje digitalnega videa (Digital Video Broadcasting - DVB), nosljive naprave in tako dalje.

Zaradi številnih prednosti vam torej priporočamo uporabo Telemachovega omrežja 4G+, ki ga enostavno vklopite v nastavitvah svojega mobilnega telefona. Navodila za nastavitve si oglejte tukaj.

light-color-text btn-bordered-style btn-color-white-xs-black white-background banner-dark-shadow top-padding-none
Loading...