Telemach z mobilno ponudbo v štirih letih spremenil slovenski trg mobilne telefonije

paketi več, RD

Mobilni paketi družine VEČ so pred štirimi leti ugledali luč sveta in še danes veljajo za transparentne in vsebinsko bogate pakete po dostopni ceni, zasnovane na prenosu podatkov in delujoče na najsodobnejšem mobilnem omrežju. Po številu uporabnikov je Telemach že štiri leta najhitreje rastoči mobilni operater v Sloveniji, ki se ponaša tudi z najbolje prodajanim paketom na trgu ŠE VEČ in paketom NAJVEČ, ki omogoča neomejeno količino prenosa podatkov.

Telemachovi mobilni paketi VEČ, ŠE VEČ in NAJVEČ po štirih letih sledijo svojemu izhodiščnemu poslanstvu, ki temelji na veliki količini prenosa podatkov, preglednosti, vključenosti dodatnih storitev in brezhibnem mobilnem omrežju. V štirih letih se je v paketih znatno povečala količina prenosa podatkov vse do neomejene količine v paketu NAJVEČ in kar 50 GB v paketu ŠE VEČ. Razlog za zadovoljstvo uporabnikov so tudi izboljšave in bogatenje paketov, ki so jih vedno deležni tudi obstoječi uporabniki, ki tako vedno znova uživajo v vsebinsko bogatejših paketih.

paketi več skozi čas 2019

Pakete družine VEČ odlikuje dejstvo, da prenosa podatkov pa v paketih ni treba doplačati niti po preseženi zakupljeni količini, saj se v tem primeru zmanjša le hitrost prenosa. Poleg tega prav vsi paketi vsebujejo mobilno televizijo EON in storitve omrežja UNIFI in UNIFI TRAVEL, ki omogoča brezplačno WiFi povezavo po vsem svetu. Pri Telemachu ob tem na mobilnih paketih ponujajo dodatne popuste pri mesečni naročnini v primeru povezovanja fiksnih storitev, najnovejši družinski popusti pa omogočajo povezovanje do štirih uporabnikov mobilnih storitev in posledično letni prihranek družine tudi do 288 evrov.

Sto milijonske investicije za najsodobnejše mobilno omrežje

Ob začetku ponudbe mobilnih paketov družine VEČ je Telemach izvedel tudi popolno prenovo obstoječega mobilnega omrežja in obenem zgradil lastno mobilno omrežje, ki omogoča nemoteno delovanje storitev ter brezskrbnost uporabnikov. Če se je pred štirimi leti pokritost prebivalstva Slovenije s signalom LTE+ začela pri 80 %, pokritost danes znaša že 98 %. Telemach je z izgradnjo lastne mreže postavil temelje za nenehno izpopolnjevanje ter nadgrajevanje mobilnega omrežja in njegovo stabilnost tako danes kot v prihodnosti.

Pokritost prebivalstva z LTE+

Zadovoljstvo in zaupanje uporabnikov kaže rast tržnega deleža

Telemachovo mobilno ponudbo so slovenski uporabniki sprejeli hitro, saj operater velja za najhitreje rastočega v zadnjih štirih letih. Tržni delež se je v relativno kratkem času povečal iz 13% na 22% – odstotkov, kar priča o stalni rasti in napredku. »Pred štirimi leti smo na trgu predstavili pakete VEČ, ki so še vedno pregledni, enostavni in primerni za različne zahteve uporabnikov. Z nadgradnjo paketa NAJVEČ z neomejeno količino prenosa podatkov, družinskimi popusti in možnostjo povezovanja ne samo s fiksnimi temveč tudi le na področju mobilnih storitev smo postali narekovalci trendov. Pri nadgradnjah vedno poskrbimo tudi za obstoječe naročnike, saj cenimo njihovo zvestobo in jim želimo ponuditi najboljše storitve. Prepričana sem, da imamo najbolj celovito in vključujočo mobilno ponudbo v Sloveniji, ki preprečuje neželene dodatne stroške uporabnikov, obenem pa omogoča neomejeno zabavo in koriščenje tehnologije. Verjamem, da se v iskreni želji po dobrobiti uporabnikov skriva formula za naš uspeh, ki ga želimo nadgrajevati tudi v prihodnosti,« obdobje zadnjih štirih let komentira Ditka Maučec, članica poslovodstva Telemacha, odgovorna za področji razvoja produktov in marketinga.

»Naša vizija je biti prva izbira uporabnikov, tako pred štirimi leti kot tudi danes. Še naprej vlagamo v tehnologijo, omrežje in znanje zaposlenih, da bomo storitve na vrhunski ravni lahko omogočali tudi v prihodnosti. Pred nami je obdobje, ko želimo še naprej rasti na trgu in odkrivati nova področja, kjer lahko ponudimo svoje storitve,« poudarja Adrian Ježina, predsednik poslovodstva Telemacha.

Odslej možna tudi uporaba storitev VoLTE

Naročniki paketov ŠE VEČ in NAJVEČ, ki uporabljajo mobilni telefon Huawei P30 ali Huawei P30 Pro, lahko od danes uporabljajo storitev VoLTE. Možnost uporabe uporabniki vključijo z brezplačnim SMS sporočilom »VOLTE VKLOP« na številko 7070. Glede na posodobitve proizvajalcev na slovenskem trgu bodo postopoma dodani tudi ostali modeli mobilnih telefonov, s tem pa bo vse več uporabnikom omogočena uporaba storitve.

Pogosta vprašanja

Paketi

Ali lahko v sklopu izbranega paketa trojček povečam samo internetno hitrost?

Internetna hitrost je omejena glede na izbrani naročniški paket. Za spremembo internetne hitrosti je potrebna sprememba obstoječega naročniškega paketa v enega izmed višjih paketov.

Ne uporabljam stacionarne telefonije. Ali lahko v paketni ponudbi trojček uporabljam mobilno telefonijo namesto stacionarne?

V okviru paketne ponudbe so storitve med seboj neločljivo povezane, pri čemer določene storitve ni mogoče nadomestiti z neko drugo storitvijo.

Ali lahko zakupim dodatno programsko shemo?

Zakup višje programske sheme in dodatni programskih paketov je možen. Mesečna naročnina se zaračuna po veljavnem ceniku. Naročilo lahko oddate na portalu Moj Telemach, brezplačni telefonski številki...

V ponudbi imate različno paketno ponudbo trojčkov. Kakšna je razlika med paketi?

Ponudba digitalnih trojčkov se razlikuje glede na tehnologijo, preko katere lahko na vašem naslovu omogočimo priklop. Naše storitve temeljijo na hibridnem optično-koaksialnem omrežju.Storitve...

Ali lahko spremenim paket v višji ali manjši paket trojček?

Sprememba paketa ni možna le v primeru, da imate sklenjeno naročniško razmerje v okviru akcijske ponudbe v obdobju upravičenosti do popusta pri mesečni naročnini. Pri spremembi paketa lahko stroški...

Koliko znaša posamezen del mesečne naročnine za televizijo, internet in telefonijo v okviru paketov trojček?

Digitalni trojček je paketna ponudba, kjer so storitve neločljivo povezane, zaradi česar razčlembe cene posameznih storitev v sklopu paketa trojček, ni možno opredeliti.

Koliko telefonskih številk lahko uporabljam?

V uporabi imate lahko največ tri telefonske številke. Za uporabo tretje telefonske številke morate priklopiti dodaten modem. Dodatna številka se obračunava po veljavnem ceniku.

Želim skleniti naročniško razmerje za digitalni trojček, vendar stacionarne telefonije ne uporabljam. Ali je priklop telefonskega aparata pogoj za delovanje storitev?

V sklopu paketa trojček, vam zagotovimo priključek za stacionarno telefonijo, uporaba stacionarnega telefonskega aparata pa ni nujna za delovanje storitev.

Net

Kakšen je postopek za spremembo hitrosti internetnega paketa?

Spremembo paketa lahko uredite preko spletnega naročila (Naroči zdaj), spletnega klepeta, elektronske pošte info@telemach.si ali nas pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 22 88.

Ali lahko dobim dodatni poštni predal?

Že pri prvem priklopu vam je dodeljen poštni predal z naslovom, kot na primer ime.priimek@telemach.net. Podatke zanj vam izroči tehnik, ko vam pride uredit priključek za internet.Vsak naročnik...

Ali modem lahko kupim tudi drugje in kakšen modem potrebujem?

Ne. Vso potrebno opremo zagotovi Telemach.

Kaj je IP?

IP pomeni internet protokol; IP številka je unikatna številka, s katero se vsak računalnik izkazuje v internet mreži. Računalnik jo mora nujno imeti za dostop do interneta. Ob prijavi jo...

Kakšna je hitrost in ali je to sigurno hitrost, ki jo dosežem?

Hitrost je odvisna od paketa, ki ste ga izbrali. Hitrost prenosa podatkov iz interneta je odvisna od veliko dejavnikov. Predvsem pa od pasovne širine, preko katerih so vključene naprave (internet...

Ali je priključek na kabelsko televizijo (KTV) pogoj za kabelski internet?

Da. Iz tehničnih razlogov vam ne moremo nuditi samo internetnega priključka. Internet ponujamo na aktivnem priključku digitalne televizije in preko Telekomovega ADSL in optičnega omrežja v sklopu...

Kje je možen kabelski internet?

Dostop do interneta preko Telemachovega kabelskega omrežja je možen znotraj območja, ki ga pokriva Telemach in sicer v objektih, ki imajo prenovljeno kabelsko napeljavo.

Kdo lahko postane uporabnik kabelskega interneta?

Uporabniki kabelskega interneta lahko postanejo vsi naročniki na Telemachovo televizijo.

Kaj je kabelski internet?

Kabelski internet je storitev, ki vam omogoča, da do interneta dostopate preko kabelske infrastrukture, ki se uporablja zlasti za prenos televizijskih programov.

TV

Kaj je Video klub?

Video klub je storitev videa na zahtevo s filmskimi uspešnicami, najnovejšimi filmi iz kinematografov, serijami in glasbo.Nobenega čakanja na pravo uro. Nobene poti v videoteko. Nobenega klica....

Kaj potrebujem za spremljanje programov v HD resoluciji?

Za spremljanje programov v visoki ločljivosti, potrebujete ustrezen digitalni sprejemnik, kateri omogoča HDMI povezavo z vašim televizijskim sprejemnikom. Če imate v uporabi televizijski sprejemnik...

Kaj so časovne funkcije?

Časovne funkcije so: Premor ( ob gledanju v živo lahko sliko zaustavite ), Na Začetek ( če ste zamudili začetek predvajane vsebine, jo lahko prevrtite na začetek predvajanja ), Zamujeno 72h (...

Ali potrebujemo za gledanje digitalne televizije dodatno zunanjo enoto in ločen daljinski upravljalec?

Ne. V kolikor je vaša televizija novejša, podpira DVB-C in ima režo za Conax modul lahko gledate digitalne programe z enim daljinskim upravljalnikom.

Ali je možna menjava digitalnih sprejemnikov?

Menjava digitalnih sprejemnikov je možna. Menjava digitalnih sprejemnikov se zaračuna v enkratnem znesku in po veljavnem ceniku.

Ali lahko gledam digitalne programe na napravah kot so pametni telefon, tablica in računalnik?

Da. Digitalne programe lahko spremljate preko aplikacije D3 GO na podprtih napravah.

Ali lahko sestavim svojo lastno programsko shemo?

Programski paketi so kreirani glede na povpraševanje naročnikov. Vaše zadovoljstvo nam je zelo pomembno, zato se trudimo ustvariti programsko shemo, katera bi zadovoljila čim več različnih okusov....

Ali se kabelska televizija ukine ob prehodu na digitalno televizijo?

Programe kabelske televizije lahko brezplačno spremljate tudi ob prehodu na izbrani paket digitalne televizije.

Koliko televizorjev imam lahko priklopljenih v sklopu enega naročniškega razmerja?

Televizijske programe lahko spremljate na treh televizijskih sprejemnikih. Za spremljanje digitalnih programov na dodatnih televizijskih sprejemnikih je potreben najem dodatnega digitalnega...

Tel

Ali lahko naredim preusmeritev klicev stacionarnega telefona na mobilno telefonsko številko? Kako se to izvede?

Lahko se naredi. V primeru, da preusmeriš na mobilno telefonsko številko se storitev zaračunava po veljavnem ceniku operaterja, ki ga imaš.

Ali z UNIFON lahko pošiljam sporočila?

Sporočila UniFon delujejo podobno kot pri drugih aplikacijah za spletni klepet (aplikacije za pošiljanje sporočil). Izmenjava sporočil UniFon je možna izključno med osebami, ki imajo nameščeno in...

Kako lahko opravim izhodni klic?

Zaslon lahko uporabite kot obstoječo tipkovnico za klice z mobilnega telefona. Svoje stike lahko kličete na enak način kot pri običajni rabi mobilnega telefona. Na primer: Ko kličete številko v...

Kaj potrebujem za nemoteno delovanje UniFon?

Za delovanje UNIFON morate imeti vključeno:storitev Telemach fiksno digitalno telefonijo,hitro Internetno povezavo Wifi ali mobilno 3G/4G,brezplačno aplikacijo UniFon, ki jo uporabnik namesti iz...

Ali lahko naročimo dodatne minute?

Lahko se naročijo dodatne minute, ki so zaračunane na podlagi dodatnega paketa telefonije.

Ali lahko uporabljam svoje obstoječe stike v mobilnem telefonu?

S pritiskom na ikono Stiki na sredini zgornjega dela zaslona boste odprli imenik s svojimi stiki.Stiki so razdeljeni v tri poglede:VSI - vsi dostopni stiki iz imenika na vašem telefonuUNIFON – vsi...

Kaj omogoča UniFon?

Brezplačne klice v omrežju Telemach,Brezplačne klice znotraj skupine UNITED GROUP,Brezplačne klice med uporabniki UniFon,Brezplačno tekstovno komuniciranje med uporabniki UniFon,Deljenje avdio in...

Kdo lahko uporablja UNIFON?

Vsi naročniki Telemach fiksne digitalne telefonije. Aplikacijo lahko brezplačno namestijo na 5 različnih naprav.

POMOČ