DITKA MAUČEC

DITKA MAUČEC

Direktorica marketinga in produktov / Marketing and Product Director, Telemach Produktna direktorica / Product Director, UG

Ditka je v Telemachu direktorica prodaje in marketinga od leta 2010, več let pa opravlja tudi že funkcijo Produktne direktorice v skupini United Group, katere član je slovenski Telemach. Svojo poklicno pot je leta 2004 začela v podjetju za trženje fiksne telefonije In.life. Eno leto je preživela v vlogi prodajnega svetovalca, nato postala direktorica marketinga in čez 2 leti še izvršna direktorica podjetja. Po 6 letih je našla izziv v največjem slovenskem kabelskem operaterju. V letih 2013/2014 je bila tudi predsednica hokejskega kluba HDD Telemach Olimpija.

Ditka je študij ekonomije zaključila v Nemčiji. V prostem času zelo rada teče in kolesari, obiskuje pa tudi aktivno vadbo Vigor, kjer skrbi za odlično telesno pripravljenost. Pozimi najraje smuča in obiskuje hokejske tekme, poleti pa veliko potuje. Prav tako nadvse rada zahaja tudi na košarkarske tekme slovenske reprezentance.