Vaše naročilo

Huawei P9 Lite DS

4,75€ /m

NAJVEČ

25,00€ /m

Mesečno plačilo

29

,75€

/mesec
 • * vse cene vključujejo DDV
 • Akcija! Brez priključnine ali brez stroška menjave paketa za nakup prek spletne trgovine.

Takojšnje plačilo

4,75

 • Skupni mesečni strošek 29,75€

 • Takojšnje plačilo 4,75€

1 mesec brez naročnine ob nakupu prek spletne trgovine.

Huawei P9 Lite DS

Na obroke
114 ,00€                 
24x 4 ,75€ /mesec
264 ,00€                 
12x 22 ,00€ /mesec
289,00     

Cena brez mobilnega paketa 289,00 €

Lastnosti

Izberite pravi paket za Vas

VEČ

Od 6 ,00 € /mesec
IZBRANI PAKET IZBERITE PAKET
Prenos podatkov 500 MB

SMS/MMS

Klici
Klici v mob. omrežju Telemach
Klici v druga SLO omrežja 120 min

VKLJUČENO

ŠE VEČ

Od 15 ,00 € /mesec
IZBRANI PAKET IZBERITE PAKET
Priporočamo

do 50 € popusta na napravo

Prenos podatkov 5 GB

SMS/MMS

Klici
Klici v mob. omrežju Telemach
Klici v druga SLO omrežja
Druga kartica SIM 10 EUR

VKLJUČENO

NAJVEČ

Od 25 ,00 € /mesec
IZBRANI PAKET IZBERITE PAKET

do 100 € popusta na napravo

Prenos podatkov 10 GB

SMS/MMS

Klici
Klici v mob. omrežju Telemach
Klici v druga SLO omrežja
Klici iz SLO v EU 100 min
Prenos podatkov v EU/ZDA 200 MB
Druga kartica SIM 10 EUR

VKLJUČENO

BREZ TELEFONA

Za pakete VEČ veljajo Posebni pogoji naročniških paketov VEČ, ki med drugim po porabi v paket vključenih količin prenosa podatkov v Sloveniji določajo znižanje hitrosti na največ 64 kbps. Prenos podatkov v Sloveniji po porabi vključenih količin se dodatno ne zaračunava. Klici v ostala slovenska omrežja se v paketu VEČ po porabi vključenih količin obračunajo v višini 0,16 EUR/min. Vključen prenos podatkov v EU/ZDA velja v omrežjih operaterjev navedenih v vsakokratnem seznamu partnerskih operaterjev na www.telemach.si. Vključene storitve ne obsegajo klicev na posebne in komercialne številke, pošiljanja sporočil SMS/MMS v tujini ali v tujino ali pošiljanja sporočil SMS/MMS v donatorske ali komercialne namene. Mesečna naročnina za naročniške pakete VEČ za naročnike Telemachovih fiksnih storitev (naročniki na elektronske komunikacijske storitve, ki se praviloma zagotavljajo preko kabelskih vodov na fiksni lokaciji naročnika) je mesečna naročnina z upoštevanim popustom, ki od sklenitve ustreznega aneksa za popust z vezavo 24 mesecev velja za naročnike fiksnih storitev Skupine Telemach in največ 4 dodatne naročnike paketov VEČ. D3GO in UNIFI sta storitvi družbe Telemach d.o.o., Cesta Ljubljanske brigade 21, 1000 Ljubljana in partnerskih podjetij. UNIFI je storitev, ki omogoča brezžični dostop do interneta prek dostopnih točk UNIFI. Strošek priključnine je 12 EUR, strošek spremembe naročniškega paketa je 19,90 EUR. Vseh naprav ali akcijskega blaga morda ne bo na voljo na vseh prodajnih mestih. Slike so simbolične. Navedene blagovne oz. storitvene znamke so registrirane znamke njihovih lastnikov. Vse cene vključujejo DDV. Več informacij o akcijski ponudbi, sklenitvi naročniškega razmerja in cenah ostalih storitev za naročnike ter aktivaciji storitev UNIFI ter D3 GO na www.telemach.si, v vseh poslovalnicah Telemacha in na brezplačni telefonski številki 080 22 88.Skupina Telemach obsega družbe Telemach, Telemach Rotovž, Telemach Pobrežje, Telemach Tezno in Telemach Tabor.

S TELEFONOM

Cene telefonov veljajo ob sklenitvi naročniškega razmerja za pakete VEČ in aneksa za obročni nakup telefona z vezavo 24 mesecev. Navedene blagovne in storitvene znamke so registrirane znamke njihovih lastnikov. Naročnik je dolžan prvi obrok kupnine za telefon poravnati sočasno s sklenitvijo aneksa. Višina popusta v obliki bona je odvisna od izbranega paketa storitev. Več na www.telemach.si, v vseh poslovalnicah Telemacha in na brezplačni številki 080 22 88.

Akcijske ugodnosti za spletna naročila

Akcijske ugodnosti za naročilo ali podaljšanje naročniškega razmerja za pakete VEČ ali NET VEČ veljajo od 1. 3. 2016 za vsa naročila, oddana preko spletne strani www.telemach.si, kot sledi:

Novi naročniki, ki sklenejo naročniško razmerje z vezavo 24 mesecev z aneksom za nakup opreme na obroke in/ali aneksom s popustom na naročnino paketa VEČ ali NET VEČ, vezanega na naročnika fiksnih komunikacijskih storitev Telemacha ali povezanih družb, so upravičeni do popusta v višini priključnine in popusta v višini naročnine za prvih 30 dni od aktivacije storitve. Novi naročniki, ki sklenejo naročniško razmerje brez vezave, so upravičeni do popusta v višini priključnine.

Obstoječi naročniki, ki ob spremembi paketa sklenejo aneks za nakup opreme na obroke in/ali aneks s popustom na naročnino paketa VEČ ali NET VEČ, vezanega na naročnika fiksnih komunikacijskih storitev Telemacha ali povezanih družb, so upravičeni do popusta v višini cene spremembe paketa in popusta v višini naročnine za prvih 30 dni od spremembe paketa. Obstoječi naročniki, ki spremenijo naročniški paket in se hkrati ne vežejo za določeno minimalno obdobje, so upravičeni do popusta v višini cene spremembe paketa.
Akcijske ugodnosti za spletna naročila veljajo do spremembe ali preklica.

Dodajte še več dobrih stvari

Izbirate lahko med različnimi dodatnimi paketi

 • 1 GB mesečno

  Z zakupom mesečnega dodatnega paketa 1 GB boste lahko vsi ljubitelji spleta v Sloveniji brezskrbno poslušali glasbo, raziskovali splet in uporabljali internetne storitve. Paket se samodejno obnovi vsak mesec, dokler ga ne izklopite.

  5,00 €/m
 • 3 GB mesečno

  Z zakupom mesečnega dodatnega paketa 3 GB boste na račun prišli vsi napredni uporabniki mobilnih storitev. V Sloveniji boste lahko brez skrbi brskali po spletu, poslušali glasbo, spremljali televizijske programe in še več.

  9,00 €/m
 • 500 MB mesečno

  Z zakupom mesečnega dodatnega paketa 500 MB si boste vsak mesec zagotovili dodaten prenos podatkov za nemoteno brskanje po spletu v Sloveniji. Paket se samodejno obnovi vsak mesec, dokler ga ne izklopite.

  3,00 €/m
 • NEOMEJENO EU/ZDA mesečno

  Neomejena komunikacija v EU in ZDA. Paket vključuje neomejene klice, neomejne SMS/MMS in kar 1GB prenosa podatkov do konca tekočega meseca. Veljavnost paketa se samodejno podaljšuje do izklopa paketa

  10,00 €/m

Huawei P9 Lite
Še bolj kompakten dizajn
Jezik P Lite družine je: »Eleganten dizajn in kovinsko ohišje«. Aluminij uporabljan v letalski industriji, ovit mehko na okvir, prikaže še boljši dizajn, standard in kvaliteto. Večje ohišje s še večjim razmerjem zaslona proti ohišju.

Ultimativna vizualna izkušnja
5.2 inčni zaslon s sedaj višjo, 1920x1080 FHD resolucijo za boljši prikaz večjih slik, posnetkov in vseh ostalih opravil na telefonu. 20% višja je tudi barvna nasičenost za realnejše in izstopajoče barve. Zaslon ima med ostalim tudi več pikslov na inč (PPI), višjo osvetlitev in večje razmerje kontrasta, za nepogrešljivo odločitev v vseh razmerah.

Zmogljiv nabor čipov
HiSilicon Kirin 650 je mogočen osem-jedrni procesor, ki deluje na podlagi 64-bitnega sistema. Procesor deluje na frekvenci 2.0 GHz, pri opravilih pa mu pomaga pameten i5 so-procesor.V paketu pridobimo na boljših performansah, nižji porabi baterije in boljši povezljivosti.Da pa procesor dela nemoteno, pa poskrbi za to delovni pomnilnik 2GB RAM-a. Za shranjevanje datotek pa je na voljo 16GB ROM-a.

Boljša omrežna povezljivost
S podporo LTE Cat4, ki omogoča hitrosti prenosa do 150Mbps in dodatkom NFC senzorja, bomo povezljivi na vsakem koraku še bolje.

Izjemnje fotografije
13MP zadnja kamera prihaja z F/2.0 veliko zaslonko in omogoča 7cm makro fotografiranje, 75 stopinjsko široko-zaslonsko fotografiranje ter filter modrega stekla. Sprednja kamera po novem uveljavlja 8MP z velikostjo zaslonke F/2.0. S sprednjo kamero prav tako lahko slikamo široke kote – kar 77 stopinj. Snemanje video posnetkov pa postane bolj kakovostno, saj omogoča 1080p zajemanje videa.Da bi pa vsa izkušnja fotografije bila še bolj superiorna, pa za to poskrbi dodatno intergriran, dodatno izdelan, ISP procesor, ki pohitri zajemanje slik, za najboljšo izkušnjo fotografije do sedaj.Kamera zajema paleto različnih načinov zajema, kot so: profesionalni, olepšava hrane, najboljša fotografija, popoln fokus, prebiranje in prilagajanje dokumenta, slikanje s svetlobo, »time-lapse«, počasen posnetek, HDR, panorama in mnogo drugih.

Olepšava hrane
Ko izboljšamo barve hrane, izboljšamo atraktivnost le-te. Dobro orodje za uporabo na socialnih omrežjih.

Prebiranje in prilagajanje dokumenta
Avtomatsko poravna sliko dokumenta, ki je slikan s slabšega kota, za lažje branje.

Nova generacija sistema identifikacije prstnih odtisov
S 360 stopinjsko berljivostjo, odklenite zaslon v 0,5 sekunde. Senzor prstnih odtisov vas nikoli ne bo pustil na cedilu, saj bere ob vlažnih, kot ob suhih pogojih. Prihaja pa še z dodatnimi funkcijami:
-    Dolg dotik za dvig slušalke
-    Dolg dotik za izklop budilke
-    Dolg dotik za zajemanje fotografij    


HUAWEI COLOR BAND A1

Huawei Color Band A1 je zapestnica, ki bo spremljala vaše športne aktivnosti, merila kvaliteto spanca in jakost UV žarkov. Zapestnica poseduje LED lučko, ki nakazuje na prispela obvestila, ki jih kasneje lahko vidite na vašem mobilnem telefonu. Da boste prepričani, da nobenega obvestila ne spregledate, pa vas bo na to spomnila tudi vibracija zapestnice. Najbolj osupljiva funkcija zaznavanja UV žarkov, pa vas bo preko modula za zaznavo tovrstne svetlobe obvestila, kdaj morate nanesti več sončne kreme nase, da bi preprečili poškodbo kože s sončnimi opeklinami. Preko Bluetootha se zapestnica lahko poveže z Android in Apple mobilnimi telefoni. Prihaja s 70 mAh baterijo, ki v stanju pripravljenosti zdrži do 28 dni. Napolnili pa jo boste preko klasičnega USB konektorja. Le 20 gramski pripomoček je IP57 odporen na prah in vodo. Kar pomeni, da lahko brezskrbno nadanete zapestnico nase, ko greste na naporen in poten tek. Tudi če dežuje!

Kaj se skriva pod pokrovom?

Osnovne značilnosti

Android
6.0 + EMUI 4.1
8-jedrni 2.0 GHz
8
Mali-T880MP2
Da
Da
Nano
146.8 mm
72.6 mm
7.5 mm
147 g
Na dotik
0.44 W/kg

Zaslon

1920 x 1280 px
16 milijonov barv
424
5.2
Ni podatka
Da

Foto in video

Da
13 Mpx
8 Mpx
Da
LED
Da
Da
Da
Da
1080p
30 fps
Da

Pomnilnik

16384 MB
2048 MB
Da
131072

Baterija

3000 mAh
1890 min
630

Omrežje in povezljivost

850/900/1800/1900
900/1900/2100
800/900/1800/2100/2600 Mhz
Da
Da
Da
Da
Da
Da
Da
v4.1
Da
802.11 b/g/n
USB,Bluetooth,WLAN,NFC
Da
Da
Da
Da

Ostale značilnosti

Dinamično
e-pošta,MMS,SMS,potisna e-pošta
Da
Ni podatka
Ni podatka
Da
Da
Čitalec prstnih odtisov,Bližina,Kompas,Merilec pospeška
MP3, MID, AMR, AWB, 3GP, MP4, M4A, AAC, WAV, OGG, FLAC
3GP, MP4, WEBM, MKV
Da
Da
Da
Ni podatka
Ni podatka

Paket vključuje

Da
Da
Da
Da
Da
Da
Ni podatka

Pogosta vprašanja


Ali morda ponujate tudi dodatne pakete?

Vsi naročniški paketi omogočajo zakup dodatnih paketov, s katerimi si lahko občutno znižate cene storitev. Več o samih dodatnih paketih in kateri so na voljo lahko najdete tukaj ali pa informacije...

Kaj je storitev UNIFI, ki je vključena v vseh naročniških paketih?

Več kot 500.000 lokacij WiFi v Sloveniji, Srbiji, Makedoniji ter Bosni in Hercegovini smo povezali v najnaprednejše omrežje UNIFI. Prednost novega brezžičnega omrežja UNIFI je, da se z njim povežete...

Pri katerih operaterjih lahko koristim zakupljene storitve za tujino?

Seznam operaterjev za tujino, kjer lahko naročnik uporablja zakupljene storitve, se nahaja tukaj ali pa informacije pridobite na brezplačni številki 080 22 88.

Ali je prenos podatkov v naročniških paketih omejen?

Prenos podatkov je v vseh naročniških paketih, ki so trenutno v ponudbi, neomejen, po znižanju hitrosti pa se nadaljnji prenos podatkov ne obračunava.

Kaj je storitev D3GO, ki je vključena v vseh naročniških paketih?

D3 GO je aplikacija, prek katere lahko kjerkoli v omrežju Telemach gledate Telemachove televizijske programe v živo. Kot bi imeli prenosno televizijo, ki je vedno z vami. Programe v živo lahko...

Ali naročniški paketi omogočajo dodatno kartico SIM in katere storitve lahko uporabljam z njo?

Nekateri naročniški paketi omogočajo zakup dodatne kartice SIM za 10 EUR na mesec, ki omogoča uporabo vseh zakupljenih storitev iz osnovnega paketa. Več o paketih si lahko ogledate tukaj.

POMOČ

STOPITE V STIK Z NAMI

Stopite v stik z nami in naročite storitve, ki so vam všeč. Tu smo za vas.

KLIC

Za vas smo na voljo 24 ur na dan na brezplačni številki 080 22 88.

PRODAJNA MESTA

Obiščite nas osebno. Poiščite vam najbližje prodajno mesto.

E-POŠTA

Pošljite nam sporočilo na naslov info@telemach.si

Loading...