DODATNI PAKETI MOBILNE TELEFONIJE

Dodatni paketi so namenjeni uporabnikom mobilnih paketov VEČ, ŠE VEČ ali NAJVEČ.

 • Neomejeni klici

  Dodatni paket vam omogoča neomejene klice v vsa slovenska omrežja. Paket se samodejno obnovi vsak mesec, dokler ga ne izklopite.

  Navodila za vklop ali izklop

  VKLOP: Na številko 7070 pošljite SMS s ključno besedo: "Neomejeni klici"

  IZKLOP: Na številko 7070 pošljite SMS s ključno besedo: "Neomejeni klici STOP"

  4€/mesec
 • 500 MB mesečno

  Z zakupom si boste vsak mesec zagotovili 500MB dodatnega prenosa podatkov za nemoteno brskanje po spletu v Sloveniji. Paket se samodejno obnovi vsak mesec, dokler ga ne izklopite.

  Navodila za vklop ali izklop

  VKLOP: Na številko 7070 pošljite SMS s ključno besedo: "500MB mesecno"

  IZKLOP: Na številko 7070 pošljite SMS s ključno besedo: "500MB STOP"

  3€/mesec
 • 500 MB enkratno

  Z zakupom si boste do konca tekočega meseca zagotovili 500 MB dodatnega prenosa podatkov za nemoteno brskanje po spletu v Sloveniji. Paket se samodejno izklopi ob koncu meseca.

  Navodila za vklop ali izklop

  VKLOP: Na številko 7070 pošljite SMS s ključno besedo: "500MB enkratno"

  3€/mesec
 • 1 GB mesečno

  Z zakupom si boste vsak mesec zagotovili 1 GB dodatnega prenosa podatkov v Sloveniji za brezskrbno poslušanje glasbe, raziskovanje spleta in uporabljanje internetnih storitev. Paket se samodejno obnovi vsak mesec, dokler ga ne izklopite.

  Navodila za vklop ali izklop

  VKLOP: Na številko 7070 pošljite SMS s ključno besedo: "1GB mesecno"

  IZKLOP: Na številko 7070 pošljite SMS s ključno besedo: "1GB STOP"

  5€/mesec
 • 1 GB enkratno

  Z zakupom si boste do konca tekočega meseca zagotovili 1 GB dodatnega prenosa podatkov za nemoteno brskanje po spletu v Sloveniji. Paket se samodejno izklopi ob koncu meseca.

  Navodila za vklop ali izklop

  VKLOP: Na številko 7070 pošljite SMS s ključno besedo: "1GB enkratno"

  5€/mesec
 • 3 GB mesečno

  Z zakupom mesečnega dodatnega paketa 3 GB boste na račun prišli vsi napredni uporabniki mobilnih storitev. V Sloveniji boste lahko brez skrbi brskali po spletu, poslušali glasbo, spremljali televizijske programe in še več.

  Navodila za vklop ali izklop

  VKLOP: Na številko 7070 pošljite SMS s ključno besedo: "3GB mesecno"

  IZKLOP: Na številko 7070 pošljite SMS s ključno besedo: "3GB STOP"

  9€/mesec
 • 3 GB enkratno

  Z zakupom si boste do konca tekočega meseca zagotovili kar 3 GB dodatnega prenosa podatkov za nemoteno brskanje po spletu v Sloveniji. Paket se samodejno izklopi ob koncu meseca.

  Navodila za vklop ali izklop

  VKLOP: Na številko 7070 pošljite SMS s ključno besedo: "3GB enkratno"

  9€/mesec
 • NEOMEJENO EU/ZDA mesečno

  Paket vključuje neomejene klice, neomejena sporočila SMS in 1 GB prenosa podatkov za uporabo storitev gostovanja v tujini. Vključene storitve so na voljo za uporabo do konca tekočega meseca. Po porabi vključenih storitev v paketu oz. po izklopu dodatnega paketa se storitve v tujini obračunavajo po rednem ceniku gostovanja v tujini. Veljavnost paketa se samodejno podaljšuje do izklopa paketa. Vključene storitve veljajo v omrežjih izbranih operaterjev. Seznam operaterjev najdete tukaj, posebne pogoje dodatnih paketov pa tukaj.

  Navodila za vklop ali izklop

  VKLOP: Na številko 7070 pošljite SMS s ključno besedo: "NEOMEJENO EU ZDA MESECNO"

  IZKLOP: Na številko 7070 pošljite SMS s ključno besedo: "NEOMEJENO EU ZDA MESECNO STOP"

  10€/mesec
 • NEOMEJENO EU/ZDA 24 UR

  Paket vključuje neomejene klice, neomejena sporočila SMS in 1 GB prenosa podatkov za uporabo storitev gostovanja v tujini. Po vklopu se paket obračuna le v primeru uporabe storitev gostovanja v tujini. Vključene storitve so uporabniku na voljo 24 ur od prve uporabe storitev. Po 24 urah se ob prvi naslednji uporabi storitev gostovanja v tujini vključene storitve dodelijo za nadaljnjih 24 ur. Po porabi vključenih storitev v paketu oz. po izklopu dodatnega paketa se storitve v tujini obračunavajo po rednem ceniku gostovanja v tujini. Vključene storitve veljajo v omrežjih izbranih operaterjev. Seznam operaterjev najdete tukaj, posebne pogoje dodatnih paketov pa tukaj.

  Navodila za vklop ali izklop

  VKLOP: Na številko 7070 pošljite SMS s ključno besedo: "NEOMEJENO EU ZDA 24UR"

  IZKLOP: Na številko 7070 pošljite SMS s ključno besedo: "NEOMEJENO EU ZDA 24UR STOP"

  3€/24h
 • EU/ZDA 1GB 30 dni

  Paket je primeren za vse, ki se dlje časa zadržujete v EU ali ZDA. Vključuje 1 GB prenosa podatkov za uporabo storitev gostovanja v tujini, ki ga lahko porabite v 30 dneh od dneva vklopa. Po 30 dneh se paket samodejno izklopi. Vključene storitve veljajo v omrežjih izbranih operaterjev. Seznam operaterjev najdete tukaj, posebne pogoje dodatnih paketov pa tukaj.

  Navodila za vklop ali izklop

  VKLOP: Na številko 7070 pošljite SMS s ključno besedo: "EU ZDA 1GB"

  15€/mesec

Posebne pogoji uporabe dodatnih paketov si lahko ogledate tukaj.

Vključene storitve v paketih Neomejeno EU/ZDA mesečno, Neomejeno EU/ZDA 24 ur in EU/ZDA 1GB 30 dni veljajo v omrežjih izbranih operaterjev, navedenih na seznamu, ki si ga lahko ogledate tukaj.

Več informacij o uporabi storitev gostovanja v tujini je na voljo tukaj.

Naročniki starih paketov, ki niso več del aktualne ponudbe, lahko vam ustrezen dodatni paket preverite prek USSD ukaznega niza *121*4# in klic.DODATNI PAKETI MOBILNEGA INTERNETA

Dodatni paketi so namenjeni uporabnikom paketov mobilnega interneta NET VEČ, NET ŠE VEČ ali NET NAJVEČ.

 • NET 1 GB mesečno

  Dodatni paket je namenjen uporabnikom paketov mobilnega internet NET VEČ, NET ŠE VEČ ali NET NAJVEČ. Z zakupom si boste do konca tekočega meseca zagotovili 1 GB dodatnega prenosa podatkov za nemoteno brskanje po spletu v Sloveniji. Paket se samodejno obnovi vsak mesec, dokler ga ne izklopite.

  Navodila za vklop ali izklop

  VKLOP: Na številko 7070 pošljite SMS s ključno besedo: "NET 1GB mesecno"

  IZKLOP: Na številko 7070 pošljite SMS s ključno besedo: "NET 1GB STOP"

  3€/mesec
 • NET 1 GB enkratno

  Dodatni paket je namenjen uporabnikom paketov mobilnega internet NET VEČ, NET ŠE VEČ ali NET NAJVEČ. Z zakupom si boste do konca tekočega meseca zagotovili 1 GB dodatnega prenosa podatkov za nemoteno brskanje po spletu v Sloveniji. Paket se samodejno izklopi ob koncu meseca.

  Navodila za vklop ali izklop

  VKLOP: Na številko 7070 pošljite SMS s ključno besedo: "NET 1GB enkratno"

  3€/mesec
 • NET 15 GB mesečno

  Dodatni paket je namenjen uporabnikom paketov mobilnega internet NET VEČ, NET ŠE VEČ ali NET NAJVEČ. Z zakupom si boste do konca tekočega meseca zagotovili kar 15 GB dodatnega prenosa podatkov za nemoteno brskanje po spletu v Sloveniji. Paket se samodejno obnovi vsak mesec, dokler ga ne izklopite.

  Navodila za vklop ali izklop

  VKLOP: Na številko 7070 pošljite SMS s ključno besedo: "NET 15GB mesecno"

  IZKLOP: Na številko 7070 pošljite SMS s ključno besedo: "NET 15GB STOP"

  10€/mesec
 • NET 15 GB enkratno

  Dodatni paket je namenjen uporabnikom paketov mobilnega internet NET VEČ, NET ŠE VEČ ali NET NAJVEČ. Z zakupom si boste do konca tekočega meseca zagotovili kar 15 GB dodatnega prenosa podatkov za nemoteno brskanje po spletu v Sloveniji. Paket se samodejno izklopi ob koncu meseca.

  Navodila za vklop ali izklop

  VKLOP: Na številko 7070 pošljite SMS s ključno besedo: "NET 15GB enkratno"

  10€/mesec

Posebne pogoji uporabe dodatnih paketov si lahko ogledate tukaj.

Naročniki starih paketov, ki niso več del aktualne ponudbe, lahko vam ustrezen dodatni paket preverite prek USSD ukaznega niza *121*4# in klic.Pogosta vprašanja


Sem naročnik paketa VEČ in zanima me, ali lahko zakupim dodatne minute za klice v ostala omrežja v Sloveniji?

Naročnikom paketa VEČ ponujamo zelo ugoden dodatni paket, ki za le 4 EUR na mesec prinaša neomejene klice v ostala slovenska omrežja. Postopek aktivacije lahko poiščete na naši spletni strani pri...

Sem naročnik paketa družine VEČ in za daljše obdobje odhajam v tujino (ZDA). Ali ponujate dodatne naročniške pakete, s katerimi bi lahko zakupil prenos podatkov v tujini in s tem znižal stroške gostovanja?

Vsem svojim naročnikom paketov družine VEČ ponujamo dodatni mesečni paket za tujino (EU in ZDA), ki za le 10 EUR prinaša neomejene klice, sporočila SMS ter kar 1 GB prenosa podatkov. Dodatni paket...

Odhajam v tujino in me zanima, ali ponujate dodatni paket za prenos podatkov v tujini?

Vsem svojim naročnikom paketov družine VEČ ponujamo dodatni paket, s katerim lahko za 15 EUR zakupite kar 1 GB prenosa podatkov. Dodatni paket velja 30 dni od aktivacije. Postopek aktivacije in...

Sem naročnik paketa ŠE VEČ in porabil sem zakupljeno količino prenosa podatkov. Kaj lahko storim, da bom lahko podatke prenašal z visoko hitrostjo in da ne bom plačeval za morebitno dodatno porabo?

Splošni pogoji naročniških paketov družine VEČ za vsak paket posebej določajo, koliko podatkov lahko uporabnik prenese z najvišjo možno hitrostjo. Ko uporabnik porabi določeno kvoto, se hitrost...

Sem naročnik paketa družine VEČ in odhajam v tujino (EU). Ali ponujate kratkoročne dodatne naročniške pakete, s katerimi bi lahko zakupil prenos podatkov v tujini in s tem znižal stroške gostovanja?

Vsem svojim naročnikom paketov družine VEČ ponujamo dodatni 24-urni paket za tujino (EU in ZDA), ki za le 3 EUR prinaša neomejene klice, sporočila SMS ter kar 1 GB prenosa podatkov. Dodatni paket...

POMOČ

STOPITE V STIK Z NAMI

Stopite v stik z nami in naročite storitve, ki so vam všeč. Tu smo za vas.

KLIC

Za vas smo na voljo 24 ur na dan na brezplačni številki 080 22 88.

PRODAJNA MESTA

Obiščite nas osebno. Poiščite vam najbližje prodajno mesto.

E-POŠTA

Pošljite nam sporočilo na naslov info@telemach.si