POP TV in Kanal A pri Telemachu še naprej na voljo na vseh platformah in povsod po Sloveniji


S storitvijo Total TV, ki je na voljo v vsakem kotičku Slovenije, in kabelsko televizijo, bo Telemach uporabnikom povsod po Sloveniji kljub ukinitvi oddajanja programov POP TV in Kanal A prek strešnih in hišnih anten s strani medijske hiše Pro Plus, še naprej omogočal nemoteno spremljanje najljubših televizijskih vsebin. Od 5. decembra dalje uporabnike čakajo praznične ugodnosti.

Ljubljana, 2. december 2016 – Telemach kot največji kabelski operater v Sloveniji bo uporabnikom, kljub spremembam pri oddajanju zelo priljubljenih programov kot sta POP TV in Kanal A, tudi v prihodnje omogočal ogled najbolj priljubljenih slovenskih in tujih televizijskih programov. To velja za vse platforme in celotno Slovenijo. Slednje namreč omogoča storitev Total TV, ki jo je mogoče namestiti kjerkoli, na posamezni priključek pa lahko uporabniki vežejo kar štiri televizijske sprejemnike. Novi naročniki bodo prek storitve Total TV lahko po akcijski ceni 14 evrov spremljali več kot 200 televizijskih programov, ki med drugimi vključujejo tudi POP TV in Kanal A v visoki resoluciji (HD). Namestitev opreme bo za naročnike brezplačna, ob tem pa bo prvi mesec za 0 evrov mogoč tudi prehod na višjo programsko shemo in s tem spremljanje dodatnih vsebin.

Druga možnost za spremljanje programov medijske hiše Pro Plus je Telemachova kabelska televizija, ki na večini področij vključuje več kot 50 televizijskih in radijskih programov, med njimi tudi najbolj priljubljene slovenske in tuje programe, kot so POP TV, Kanal A, Slovenija 1, Slovenija 2, Fox, Sportklub 1 in 2, Discovery Channel, Animal planet, Travel Channel, National geographic ipd. V mesecu januarju bodo v programsko shemo kabelske televizije vključeni še trije priljubljeni programi; Kino, Brio in Oto.


Decembrske ugodnosti za brezskrbno gledanje televizije tudi v letu 2017

Telemach za nove uporabnike pripravlja tudi decembrske ugodnosti pri izbiri storitev Total TV oziroma kabelske televizije. Ob sklenitvi naročniškega razmerja od 5. decembra 2016 naprej, bodo novi naročniki televizijske vsebine prek Total TV prvih šest mesecev spremljali za samo 14 evrov mesečne naročnine. Telemachova kabelska televizija pa je uporabnikom od 5. decembra dalje prvih 18 mesecev na voljo za 9,99 evra mesečne naročnine.

Telemach tako kljub spremembam, ki jih bo 16. januarja 2017 prinesla zatemnitev programov medijske hiše Pro Plus na televizijskih sprejemnikih, ki oddajajo prek strešnih in hišnih anten, uporabnikom nudi rešitve, s katerimi bodo še naprej lahko kjerkoli po Sloveniji na vseh platformah spremljali svoje najljubše televizijske programe.

Dodatne informacije o Telemachovi ponudbi so uporabnikom na voljo na spletni strani www.telemach.si, Facebook strani @TelemachSi, prek brezplačne telefonske številke 080 22 88, elektronskega naslova info@telemach.si in seveda ob obisku najbližje Telemachove poslovalnice.


O podjetju Telemach

Podjetje Telemach je vodilni slovenski kabelski ponudnik televizijskih storitev, širokopasovnega dostopa do interneta in digitalne telefonije. Z nakupom operaterja Tušmobil in novo zgrajenim mobilnim omrežjem 3G/4G - LTE svojim uporabnikom zagotavlja tudi najsodobnejše mobilne storitve. Telemach se osredotoča na zagotavljanje naprednih, kakovostnih in uporabnikom prijaznih storitev, ki strankam približajo digitalni svet ter ga naredijo udobnega in preprosto dostopnega. Z obsežnim omrežjem, ki temelji na kombinaciji optičnih in koaksialnih povezav na fiksnem delu ter gradnjo mobilnega omrežja prihodnosti LTE ter stalnimi naložbami v tehnološke inovacije Telemach zagotavlja visoko raven storitev najširšemu krogu slovenskih domačih in poslovnih uporabnikov. Podjetje je v lasti sklada Kohlberg Kravis Roberts & Co. L.P. (skupaj s povezanimi podjetji v nadaljevanju: KKR), je vodilni globalni naložbeni sklad. KKR ustvarja vrednost tako, da zagotavlja znanje o poslovanju podjetjem v svojem naložbenem portfelju ter prek dejavnega spremljanja in nadzora svojih naložb. Več informacij o Telemachu je na voljo na naslovu www.telemach.si.

STOPITE V STIK Z NAMI

Stopite v stik z nami in naročite storitve, ki so vam všeč. Tu smo za vas.

KLIC

Za vas smo na voljo 24 ur na dan na brezplačni številki 080 22 88.

PRODAJNA MESTA

Obiščite nas osebno. Poiščite vam najbližje prodajno mesto.

E-POŠTA

Pošljite nam sporočilo na naslov info@telemach.si