Telemachovi paketi na optiki odslej tudi na območju Sežane in Izole

Telemach, največji kabelski operater v Sloveniji, s svojimi fiksnimi paketi na optiki prihaja tudi na območje Sežane in Izole. Telemach prebivalcem preko optičnega omrežja ponuja najbolj gledane televizijske vsebine, najhitrejši internet[1], ugodno fiksno telefonijo in atraktivne mobilne pakete. Paketi na optiki Silver in Gold Trojka so ob vezavi prve tri mesece po sklenitvi naročniškega razmerja na voljo za samo en evro mesečne naročnine, ob združitvi fiksnih in mobilnih storitev pa so uporabniki deležni dodatnih ugodnosti.

Med štirimi paketi na optiki, ki jih posebej za uporabnike na območju Sežane in Izole odslej ponuja Telemach, že najmanjši paket Silver velja za najhitrejši začetni trojček na trgu. Na optičnem priključku namreč dosega hitrosti do 25/25 Mbps, kar zadovolji tudi zahtevnejše uporabnike. Paket Silver ob tem vključuje več kot 120 priljubljenih televizijskih in radijskih programov, med njimi kar 10 športnih programov, priljubljene programe Fox, Kitchen 24, programe za otroke, kot je Orlando Kids in kar 9 programov v HD ločljivosti. Z izjemnimi internetnimi hitrostmi se ponašajo tudi paketi Gold Trojka, ki na optičnem priključku odslej dosegajo hitrosti do 220/220 Mbps. Poleg tega uporabnikom omogočajo tudi spremljanje do več kot 300 radijskih in televizijskih programov, med katerimi je 59 programov na voljo tudi v HD ločljivosti. Obstoječa ponudba paketov Gold Trojka brez doplačila vključuje tudi filmski paket CineStar TV PREMIERE, za katerega morajo uporabniki v redni ponudbi mesečno odšteti pet evrov, in vsebine na zahtevo v paketu Pickbox.

Posebna ponudba za prebivalce na območju Sežane in Izole uporabnikom ob vezavi za 24 mesecev omogoča nakup izbranega paketa fiksnih storitev za samo en evro mesečne naročnine v prvih treh mesecih po sklenitvi naročniškega razmerja. Vsi novi naročniki Telemachovih fiksnih storitev v omenjenih občinah so ob vezavi upravičeni tudi do subvencionirane priključnine, poleg tega pa za dve leti brez doplačila prejmejo še dodatni televizijski paket po njihovi izbiri. Pri tem izbirajo med najbolj gledanimi paketi, kot so HD, HBO, Cinemax, Balkan in Box TV.

Združene fiksne in mobilne storitve

Telemach je v letošnjem letu povsem prenovil celotno mobilno 3G omrežje, hkrati pa razširil tudi pokritost lastnega mobilnega omrežja LTE. Telemach tako danes velja za najhitreje rastočega mobilnega operaterja z najsodobnejšim mobilnim omrežjem, ki mu zaupa več kot 380.000 mobilnih uporabnikov. Ponudba privlačnih mobilnih paketov družine VEČ je primerna tako za bolj kot tudi manj zahtevne uporabnike. V vseh treh Telemachovih mobilnih paketih – VEČ, ŠE VEČ in NAJVEČ – sta namreč na voljo tudi dodatni storitvi UNIFI in D3GO, ki omogočata spremljanje najljubših vsebin kjerkoli in kadarkoli. Ob tem na uporabnike, ki Telemachu zaupajo tako fiksne kot mobilne storitve, čakajo še dodatne ugodnosti.

STOPITE V STIK Z NAMI

Stopite v stik z nami in naročite storitve, ki so vam všeč. Tu smo za vas.

KLIC

Za vas smo na voljo 24 ur na dan na brezplačni številki 080 22 88.

PRODAJNA MESTA

Obiščite nas osebno. Poiščite vam najbližje prodajno mesto.

E-POŠTA

Pošljite nam sporočilo na naslov info@telemach.si