OBOGATITE SVOJ TV UŽITEK Z DODATNIMI PAKETI

Vaša televizija se bo prelevila v več kot le ekran. Raziščite bogat nabor oddaj, filmov in dokumentarnih oddaj, tudi v visoki ločljivosti HD.

Paket HBO Premium

Najbogatejši filmski paket: HBO, HBO HD, HBO 2, HBO 2 HD, HBO 3, HBO 3 HD, Cinemax, Cinemax HD, Cinemax 2, Cinemax 2 HD, HBO video na zahtevo in HBO GO.

+ Od 11 ,50 /mesec

Paket CineStar TV PREMIERE

Cinestar

Filmski paket, ki vsebuje programa CineStar TV PREMIERE 1 in CineStar TV PREMIERE 2 v visoki ločljivosti HD. Programa prva predvajata najnovejše filmske uspešnice.

+ Od 5 ,00 /mesec

Paket BOX TV

BOX tv

Paket BOX vključuje sedem programov, med katerimi sta programa Woman in Dr.Fit, Planet Earth in programi z vsebinami za odrasle.

+ Od 4 ,50 /mesec

Paket HBO IN CINEMAX

Dodatni programski paket HBO vsebuje programe HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax in Cinemax 2, tudi v visoki ločljivosti HD.

+ Od 8 ,50 /mesec

Paket HD

Paket HD je popolna mešanica odlične televizijske vsebine in vrhunske slike s programi v visoki ločljivosti HD. Pred televizorjem se boste počutili kot v kinu.

+ Od 6 ,50 /mesec

Paket PINK

Spremljate najnovejše uspešnice iz zakladnic jugoslovanskega filma, uživajte v glasbenih predstavah z največjimi zvezdami Balkana in se smejete ob resničnostnih oddajah.

+ Od 7 ,99 /mesec

Paket CINEMAX

Paket CINEMAX je prava izbira za vse ljubitelje filmskih klasik. Dodatni programski paket CINEMAX vsebuje programa Cinemax in Cinemax 2, tudi v visoki ločljivosti HD.

+ Od 4 ,50 /mesec

Paket HBO

Paket HBO je edinstveni paket za vse ljubitelje filmov. Dodatni programski paket HBO vsebuje programe HBO, HBO 2 in HBO 3 tudi v visoki ločljivosti HD.

+ Od 6 ,50 /mesec

Aktivirajte napredne možnosti.

Oglejte si seznam naprednih funkcionalnosti in preberite, kako jih lahko aktivirate.

 • Zamujeno 72 ur

  Ne more se vam več zgoditi, da bi zamudili tekmo ali film, saj lahko s funkcijo Zamujeno 72 spremljate izbrane programe za kar 72 ur nazaj.

  1,50€/mesec
 • Višja shema

  Če si želite še več akcije pred televizorjem, lahko z doplačilom za višjo shemo pridobite dodatne programe, ki vas ne bodo pustili ravnodušnih.

  3,50€/mesec
 • Dodatni sprejemnik

  Z dodatnim sprejemnikom lahko spremljate programe na dodatnih televizorjih

  3,00€/mesec
 • Pickbox vsebine na zahtevo

  Pickbox vam prinaša več kot 3000 ur svetovnih filmskih premier, najbolj priljubljenih serij in animiranih filmov. Vsebine lahko spremljate tako prek televizorja kot prek prenosnih naprav ob uporabi storitve D3GO.

  7,00€/mesec
 • Minimax vsebine na zahtevo

  Minimax Plus je nov paket vsebin na zahtevo za otroke, ki vsebuje sinhronizirane risanke in risane filme za najmlajše. Risanke so na voljo bodisi prek televizorja (prek digitalnega sprejemnika) bodisi prek prenosnika, tablice ali pametnega telefona (prek storitve D3 GO).

  2,99€/mesec
 • AXN vsebine na zahtevo

  Za eno mesečno naročnino lahko gledate neomejeno število televizijskih vsebin – od dokumentarnih oddaj in filmov (drama, ZF, fantastika) do serij, športa in resničnostnih oddaj.

  2,00€/mesec
 • VOYO

  Ljubitelji videa na zahtevo – to je pravi paket za vas.
  Oglejte si, kar si želite, s široko izbiro iz bogate spletne videoteke s filmskimi uspešnicami, serijami, telenovelami, risankami, kuharskimi, zabavnimi in resničnostmi ter športnimi posnetki Lige prvakov...

  7,00€/mesec
 • Balkan

  Paket Balkan vsebuje raznovrstne programe iz držav bivše Jugoslavije, prek katerih lahko spremljate serije, filme, informativne in zabavne oddajah in poslušate glasbo. Paket Balkan je obvezen za vse, ki ne morejo brez filmov, resničnostnih, informativnih, zabavnih oddaj, serij in glasbe iz držav bivše Jugoslavije.

  4,99 €/mesec
 • Časovne funkcije na D3GO

  S paketom Časovne funkcije preko tehnologije D3GO boste spremljali filme, ki so bili na sporedu v zadnjih dveh dneh in previjali vsebine na začetek na računalniku, prenosniku, tablici ali telefonu.

  2,10€/mesec
 • Časovne funkcije 500 GB

  S paketom Časovne funkcije boste pridobili nadzor nad tem, kaj, kdaj in kako boste spremljali vsebino. Paket vsebuje 4 časovne funkcije: Premor, Na začetek, Zamujeno 72 in Snemanje (500 GB) – posnamete lahko poljubno vsebino.

  3,10€/mesec
 • Časovne funkcije 1 TB

  S paketom Časovne funkcije boste pridobili nadzor nad tem, kaj, kdaj in kako boste spremljali vsebino. Paket vsebuje 4 časovne funkcije: Premor, Na začetek, Zamujeno 72 in Snemanje (1 TB) – posnamete lahko poljubno vsebino.

  5,10€/mesec

Pogosta vprašanja


Koliko televizorjev imam lahko priklopljenih v sklopu enega naročniškega razmerja?

Televizijske programe lahko spremljate na treh televizijskih sprejemnikih. Za spremljanje digitalnih programov na dodatnih televizijskih sprejemnikih je potreben najem dodatnega digitalnega...

Ali lahko gledam digitalne programe na napravah kot so pametni telefon, tablica in računalnik?

Da. Digitalne programe lahko spremljate preko aplikacije D3 GO na podprtih napravah.

Ali potrebujemo za gledanje digitalne televizije dodatno zunanjo enoto in ločen daljinski upravljalec?

Ne. V kolikor je vaša televizija novejša, podpira DVB-C in ima režo za Conax modul lahko gledate digitalne programe z enim daljinskim upravljalnikom.

Kaj potrebujem za spremljanje programov v HD resoluciji?

Za spremljanje programov v visoki ločljivosti, potrebujete ustrezen digitalni sprejemnik, kateri omogoča HDMI povezavo z vašim televizijskim sprejemnikom. Če imate v uporabi televizijski sprejemnik...

Ali se kabelska televizija ukine ob prehodu na digitalno televizijo?

Programe kabelske televizije lahko brezplačno spremljate tudi ob prehodu na izbrani paket digitalne televizije.

Ali lahko sestavim svojo lastno programsko shemo?

Programski paketi so kreirani glede na povpraševanje naročnikov. Vaše zadovoljstvo nam je zelo pomembno, zato se trudimo ustvariti programsko shemo, katera bi zadovoljila čim več različnih okusov....

Ali je možna menjava digitalnih sprejemnikov?

Menjava digitalnih sprejemnikov je možna. Menjava digitalnih sprejemnikov se zaračuna v enkratnem znesku in po veljavnem ceniku.

Kaj so časovne funkcije?

Časovne funkcije so: Premor ( ob gledanju v živo lahko sliko zaustavite ), Na Začetek ( če ste zamudili začetek predvajane vsebine, jo lahko prevrtite na začetek predvajanja ), Zamujeno 72h (...

Kaj je Video klub?

Video klub je storitev videa na zahtevo s filmskimi uspešnicami, najnovejšimi filmi iz kinematografov, serijami in glasbo.Nobenega čakanja na pravo uro. Nobene poti v videoteko. Nobenega klica....

POMOČ

STOPITE V STIK Z NAMI

Stopite v stik z nami in naročite storitve, ki so vam všeč. Tu smo za vas.

KLIC

Za vas smo na voljo 24 ur na dan na brezplačni številki 080 22 88.

PRODAJNA MESTA

Obiščite nas osebno. Poiščite vam najbližje prodajno mesto.

E-POŠTA

Pošljite nam sporočilo na naslov info@telemach.si